Şampiyon Sport San.tic.ltd.şti.

  • Spor Tesisleri
  • İSTANBUL

Hakkımızda

KALİTELİ HIZLI GÜVENİLİR
Dünyanın neresinde olursanız olun, ŞAMPİYON SPORT en ileri teknolojiyi tecrübeli ekibiyle birleştirerek size en iyi hizmeti sunar. 5000 m2lik fabrikamızda bulunan teknolojik makinelerimizle size rakipsiz hizmet ve üstün tepki süreleri sağlar. 1974 yılında kurulduğumuzdan beri, ŞAMPİYON SPORT müşteri memnuniyetine önem vererek bütün dünyada müşterilerinin güvenini kazanmıştır. Müşterilerimizle olan bu güçlü ilişkimizi iki yönlü güven temelinde devam ettirerek, daha fazla müşteriyi ŞAMPİYON SPORT kalitesiyle tanıştırmak amacındayız.
KALİTE KONTROL
ŞAMPİYON SPORT'un dikkate değer başarısının ardındaki en önemli faktör,şüphesiz,kalite kontrole verdiği önemdir. Üretim bantlarımızdaki kalite güvence sistemleri üretimi devamlı olarak kontrol eder ve müşterilerimize yüksek kalite güvencesi sağlar.Çoğu kadın olan üretim bantlarındaki tecrübeli çalışanlarımız makine ayarlarını dikkatle inceleyerek,bir ürünün ilk üretime girdiği andan itibaren üretilmiş ve paketlenmiş olduğu ana kadar ürünü takip eder,üretimin her admının ŞAMPİYON SPORT ve müşterimizin belirlediği spesifikasyonlara uygunluğunu denetler.

ÜRÜN KÜTÜPHANESİ
ŞAMPİYON SPORT'un ürün kütüphanesi dünyada kendi türünde bir ilktir.
ŞAMPİYON SPORT ürettiği her ürünü kütüphanesine kaydeder.Kütüphane bilgisayarına kaydedilen her ürüne bir numara verilerek,bu ürünün hangi gün üretildiüi ve hangi müşteriye gönderildiği belirlenir.Kütüphane kayıtlarının tam olduğunun garanti edilmesi ve müşterilerimizin en üst düzeyde kazançlı olmaları için kütüphane kayıtları Beş yılda bir bakım görmektedir.

ÜRÜNLERİMİZ;

-ATKILAR

-FORMALAR

-EŞOFMAN TAKIMI

-BERELER

-ŞORTLAR

-BAYRAKLAR

-ELDİVENLER

-ÇORAPLAR

-ŞAPKALAR

İletişim

Yetkili Seyit Can YURDANUR
GSM
Telefon 0216 420 42 54 - 0216 420 27 94 - 0216 420 27 95
Faks 0216 313 68 50
Email info@sampiyonsport.com
Resmi Web Sitesi www.sampiyonsport.com
Adres ORGANİZE SAN BÖL 2. C 26-1 ÜMRANİYE
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri