Tangram Yönetim Danışmanlık A.ş.

  • Danışmanlık
  • İSTANBUL

Hakkımızda


TANGRAM ÇOK ESKİ BİR ÇİN BULMACASIDIR....

Çin'de bile gerçek yaşı tam olarak bilinmeyen Tangram oyunu, özellikle Ming hanedanı tarafından çok rağbet gören yaratıcı zeka oyunuydu. Oyunun Çince adı Türkçe'ye "Yedi Parçalı Akıl Oyunu" veya "Bilgelik Oyunu" olarak çevrilebilir. Tangram'da amaç yedi farklı geometrik şekli kullanarak birbirinden farklı bütünler oluşturmaktır. Tıpkı her kurumda, birbirine benzer birimler bulunmasına rağmen her kurumun yapısının, işleyişinin ve ortaya çıkardıklarının farklı olması gibi,Tangram'da da benzer şekillerle yüzlerce hatta binlerce farklı bütünler yaratabilirsiniz.

İşte TANGRAM Yönetim Danışmanlık A.Ş. olarak kuruluş amacımız da budur: Birbirine çok benzeyen birimlere sahip ama aslında birbirinden çok farklı olan kurumlarda, farklılığı ortaya çıkarmak ve her kurumda farklı bir bütünsellik sağlamak.

TANGRAM Yönetim Danışmanlık A.Ş., Türkiye'de bugüne kadar örneği olmayan bir ilki gerçekleştirerek Kurumsal, Mali ve Hukuki Yeniden Yapılanma işlevlerini şemsiyesi altında toplamıştır.

Bu yaklaşımın ışığı altında, müşterilerimize şirketlerinin tüm alanlarını kapsayan geniş ve bütünleşik hizmet sunmaktayız.

HİZMETLERİMİZ;

-PROJE DANIŞMANLIĞI

-SÜREKLİ DANIŞMANLIK

-KRİZ YÖNETİMİ

-SNAPSHOT DANIŞMANLIK

-BİRLEŞTİRME - HALKA ARZ

-KORUYUCU DANIŞMANLIK

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0212 885 06 89
Faks 0212 885 06 87
Email info@tangram.com.tr
Resmi Web Sitesi www.tangram.com.tr
Adres Hukukçular sit. Rafetbey cad. Villa 12 Güzelce BÜYÜKÇEKMECE
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri