Adalı Makina Plastik Mak.san.ve Tic.ltd.şti.

  • Makine
  • İSTANBUL

Hakkımızda

En iyi kaliteyi En iyi fiyata Sunmayı İlke edinen ADALI PLASTİK MAKİNA SAN VE TİC LTD ŞTİ. 1998 yılında Kurucusu Ali Cömert ve Onur Cömert tarafından HDPE –LDPE plastik film makinaları imalatına başlamıştır.

Esnek yönetim anlayışı ve müşteri odaklı çözümleri ile kısa sürede plastik sektörünün aranılan markası olmayı başarmıştır.

Firmamız 2003 yılında ADALI MAKİNE DELPHİN olarak üretimini gerçekleştirdiği kendi özgün tasarımlarını marka tescil belgesi ile tescil ettirmiştir.


ADALI PLASTİK MAKİNA 2007 yılında farklı yöntem anlayışını İSO 9001:2000 Kalite Yönetim Sertifikası ile belgelemiştir.

ADALI PLASTİK MAKİNA ürünlerinin kaliteli oluşu uluslararası aranılan bir marka olmasını sağlamaktadır.

ADALI PLASTİK MAKİNA Türkiye genelinde bir çok ilke imza atmış kuruluştur.
Müşteri memnuniyeti ilke edinen firmamız gelişen teknolojiyi takip ederek hedeflerine doğru emin adımlarla yürümektedir.

Üretimini yaptığımız tüm makinaların projeleri bilgisayar ortamında 3 boyutlu olarak mühendislerimiz tarafından tasarlanarak imalat sonrası KALİTE KONTROL den geçirilmektedir.

Plastik Film Makinaları sektöründe ilk olmayı hedefleyen ADALI PLASTİK MAKİNA üretiminin her aşamasında gösterdiği titizlilik sonucu başarılarını her yıl daha da arttırmaktadır.

ADALI PLASTİK MAKİNA yıllar boyunca geliştirdiği üretim çeşitliliğini müşterilerine sunmaktan gurur duymaktadır.

Girmiş olduğu yurtışı pazarında önemli bir hacime sahip olmayı başarmış özellikle balkan ülkeleri ve arap ülkelerine yaptığı ihracatlar sayesinde ülke ekonomisine büyük katkılarla sağlanmıştır.

Firmamızın üretim faaliyetleri olan Alçak Yoğunluk (LDPE)-Yüksek Yoğunluk (HDPE) –RECYCLE (geri dönüşüm )makinalarının sipariş alımından makine teslimine kadar profesyonel anlamda büyük bir titizlilikle takip etmekte olup 10 YIL YEDEK PARÇA GARANTİSİ vermektedir.

Satış sonrası servis hizmetlerimizle de TAM MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ hedefimizin anahtarıdır.

Kaliteli ve uzman personeli ile ufak düşüncelerden büyük harikalar yaratan ADALI PLASTİK MAKİNA nın üretim sahasında siz değerli müşterilerimizi ağırlamaktan gurur duyarız.

ÜRÜNLERİMİZ;

-HDPE

-LDPE

-RECYCLE

-P.P POLIPROPILEN

İletişim

Yetkili Ali ÇÖMERT
GSM
Telefon 0212 674 34 00
Faks 0212 567 83 66
Email
Resmi Web Sitesi www.adaliplastikmakina.com
Adres Rami Kışla Cad. Emintaş San. Sit. No:123-43-44-45 BAYRAMPAŞA
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri