Özel Mehmetbey Kız Yurdu

  • Eğitim -Kırtasiye - Kurslar
  • KARAMAN

Hakkımızda

Özel Mehmetbey Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak uygulanmakta olan kurallarda, giriş-çıkış saatlerinde ve disiplin yönetmeliğinde bu tebliğler esas alınmıştır.

Özel Mehmetbey Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu'nun; gerek kurum gerekse yurt sahibi olarak hiçbir siyasi ve dini kurum veya kuruluşla bağlantısı yoktur.

Özel Mehmetbey Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu, İbrahim ÇAKIL tarafından kurulmuş bir şahıs yurdudur.
İbrahim ÇAKIL, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Özel Mehmetbey Kız Öğrenci Yurdu, 2007 yılında Karaman'da Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak hizmete açılan resmi kız öğrenci yurdudur.

T.C. MEB Özel Mehmetbey Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu, öğrencilerimizin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanmıştır. 136 kişilik kapasiteye sahip olan yurdumuz,standartların üzerinde, çağdaş, konforlu ve güvenli bir ortamda hizmet vermektedir.

Sürekli idari personel, sıcak su, etüd salonu, merkezi ısıtma sistemi, çamaşırhane, temizlik, internet, her katta telefon ve kantin imkanlarıyla hizmet vermekteyiz.

Yurdumuz, güler yüzlü, titiz ve tecrübeli, öğrencilerimizin her zaman bilgi ve yardım alabileceği, öneriler getirebileceği, sevinç ve problemlerini paylaşabileceği yönetim kadrosu ile velilerin ve öğrencilerin hizmetindedir.

Hiçbir vakıf ve dernekle ilişkisi bulunmamaktadır

Yurdumuz, 5 katlı olup, 136 yatak kapasitelidir. Odalar, iki ve dört kişilik suit odalar şeklindedir. Yani her odaların içerisinde banyo,lavabo ve wc vardır. Tüm odalar, eşit standartlarda ve ev sıcaklığını aratmayacak şekilde tasarlanmış, özenle hazırlanmıştır.

Bütün odalarda, gardolap, çalışma masası ve kitaplık, birinci sınıf möble karyola, ortopedik yatak ve silikonlu yastıklar bulunmaktadır. Yerler, laminat parke ile kaplıdır.

*** Odalarda kablolu internet bağlantıları vardır.

Y U R D U M U Z U N Ö Z E L L İ K L E R İ

* Üniversiteye rahat ulaşım imkanı.
* Usta aşçılarımız tarafından yurt mutfağında hazırlanan pastörize sabah kahvaltısı çeşitleri...
* Her odada banyo ,lavabo ve wc,her katta telefon ve 24 saat kameralarla binanın güvenliği kontrol edilmekle birlikte bir bayan sorumlu hizmet vermektedir...
* Öğrencilerimizin 15 günde bir hazırlamış olduğu akşam yemeği listesi...
* Haftanın her günü, sıcak su, temizlik ve çamaşırhane ve ütü hizmetleri...
* Günün her saati kullanıma açık internet bağlantılı bilgisayar...
* Etüd ve dinlenme salonumuzda rahat ve konforlu ders çalışma imkanı...

* Çeşitli gıda maddelerin satıldığı kantin hizmetleri..

İletişim

Yetkili İbrahim ÇAKIL
GSM 0537 821 92 65
Telefon 0338 217 80 09
Faks 0338 217 80 09
Email info@mehmetbey-yurt.com
Resmi Web Sitesi www.mehmetbey-yurt.com
Adres Taptuk Emre Mah. 1554 Sk. No:11
Şehir KARAMAN

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri