Hera Apart Hotel

  • Otel Pansiyon ve Clubler
  • AYDIN

Hakkımızda

Deniz manzaralı apartlara ve özel plaja sahip otelimizde misafirlerimizin rahatlığı ve huzuru için gerekli tüm ayrıntılar düşünülmüştür. Tüm apartlarımız 2 yatak odası, salon, geniş balkon, tam donanımlı mutfak, 24 saat sıcak su imkanlı banyo, saç kurutma makinesi, uydulu televizyon, 2adet klima, güvenlik kasaları ve kablosuz internet bağlantısı gibi misafirlerimizin tatilini daha konforlu hale getirecek detaylar düşünülerek, özel olarak dekore edilmiştir. Seçkin ve kaliteli hizmeti ile Hera Apart Otel size evinizdeki rahatlığı Türk misafirperverliğinin zarif dokunuşları ile Altınkum'un eşsiz güzelliğinde sunmaktadır.

ODALAR
5 kişilik daire
Deniz manzaralı,geniş balkon, 2 yatak odası, salon , tam donanımlı mutfak , banyo (24 saat sıcak su) , saç kurutma makinesi, uydulu televizyon, güvenlik kasası, 2 adet klima ve kablosuz internet bağlantısı, ekmek kızartma makinesi ve su ısıtıcı.
5 kişilik daire - yola bakan
Balkondan deniz manzaralı,geniş balkon, 2 yatak odası, salon , tam donanımlı mutfak , banyo (24saat sıcak su) , saç kurutma makinesi, uydulu televizyon, güvenlik kasası, 1 adet klima ve kablosuz internet bağlantısı, ekmek kızartma makinesi ve su ısıtıcı.

6 kişilik daire - çatı kat
Deniz manzaralı, geniş teras, 2 yatak odası, salon , tam donanımlı mutfak , banyo (24saat sıcak su), saç kurutma makinesi, uydulu televizyon, güvenlik kasası, 2 adet klima ve kablosuz internet bağlantısı, ekmek kızartma makinesi ve su ısıtıcı.

Restoran
Restaurantımızda menümüzdeki birbirinden lezzetli zengin mutfağımızın seçenekleri ile havuz kenarında Altınkum'un eşsiz deniz manzarası ile romantik ve huzur dolu bir ortamda yemek yiyebilirsiniz.

Eminiz tekrar denemek isteyeceksiniz.

Bar

Yazın havuz kenarında güneşlenirken içinizin serinlemesi için buz gibi içecek çeşitleriyle havuz barımız hizmetinizde olacak.

Yüzme Havuzu
--------------------------------------------------------------------------------
Yetişkin ve çocuk yüzme havuzu ile otelimizde gündüzleri güneşin ve havuzun keyfini yaşayıp, akşamları da havuz kenarında Altınkum'un deniz manzarası eşiliğinde yemeğinizi yiyebilirsiniz.
Havuzda ve özel plajımızda bulunan şemsiye ve şezlonglar ücrete dahil hizmetlerimizdendir ve ekstra ücret alınmamaktadır.

İletişim

Yetkili Cengiz DEMİROĞLU
GSM
Telefon 0256 813 58 91 - 0256 813 59 15
Faks 0256 813 59 15
Email info@heraapart.com.tr
Resmi Web Sitesi www.heraapart.com.tr
Adres Altınkum Mah.Yalı Cad. No:10 Altınkum - Didim
Şehir AYDIN

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri