Fonex Kozmetik Sağlık Eğt.hizm.san.ve Tic.ltd.şti.

  • Kozmetik
  • İSTANBUL

Hakkımızda

DÜNDEN BU GÜNE FONEX

Fonex ’in temelleri 1962 yılında İtimat Ticaret Kolektif Şirketi olarak Ali Bıyıklı tarafından Eminönü’nde atılmıştır.

Berber ve kuaför ekipmanları konusunda uzmanlaşan şirket 1982 yılından itibaren İtimat Lüx Hıtdavat AŞ. Adını almıştır. Bu güne geldiğimizde; elektrikli saç kesme, saç kurutma, kesim makası v.b. ürünlerde hem ülke pazarı ihtiyacının önemli bölümünü karşılamakta hem de ihracat yapmaktadır.

Şirketin büyüme politikaları çerçevesinde 1995 yılında kozmetik üretim sektörüne girme kararı alınmış ve bu çerçevede Fonex Kozmetik Limited Şirketi kurulmuştur.

Bu gün İstanbul Gaziosmanpaşa’da 10.000 m2 kapalı alana sahip 7 katlı fabrikada faaliyet gösteren Fonex, başlangıcından bu güne pazar payını artırarak 100’ü aşkın ürünü ile Türkiye’nin en çok tercih edilen markalarından biri konumuna gelmiştir.

ISO 9001 belgesiyle kalitesini uluslar arası standartlara taşıyan Fonex uygun fiyat ve yüksek kalite politikasıyla kozmetik sektörünün Pazar payı en yüksek firmalardan biri olmuştur.

Fonex Türkiye’nin önemli reklam verenlerinden biri konumundadır. Gerçekleştirdiği başarılı reklam kampanyaları sayesinde bağımsız araştırma kuruluşları tarafından marka bilinirliği en yüksek firmalar arasında gösterilmiştir.

Fonex ticari başarısını sosyal alana da taşımış bir çok spor ve sanat olayının organizasyonuna destek vermiştir.Milli sporcularımıza verdiği sponsorluk desteğinin yanı sıra birçok radyo ve televizyon programı, Fonex’in desteğiyle izleyiciyle buluşmuştur.

Önümüzdeki dönemde gerek ürün çeşidini gerekse Pazar payını büyüterek Türkiye kozmetik pazarının lideri olmayı hedefleyen Fonex, uzun vadede dünya kozmetik pazarında da söz sahibi olmanın hayal olmadığını düşünüyor ve planlarını bu ufka göre yapıyor.

ÜRÜNLER;

-SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ

-KİŞİSEL BAKIM ÜRÜNLERİ

-PROFESYONEL KUAFÖR ÜRÜNLERİ

-PROFESYONEL KUAFÖR EKİPMANLARI

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0212 528 50 45
Faks 0212 526 62 22
Email kadir@fonex.com.tr
Resmi Web Sitesi www.fonexkozmetik.com
Adres Genel Merkez:Karadeniz Mah. Mehmet Akif Cad. 1117-1 Sk. No:6 Gaziosmanpaşa
Tahtakale Şube:Tahtakale Cad. Zaza Han Kat:1 No:412 Eminönü
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri