Sağlam İş Ilıca Tansa Gıda Ltd.şti.

  • Gıda
  • KÜTAHYA

Hakkımızda

Neden marketimnette.com



Çünkü zaman değerlidir. Arabaya bin trafikte yol al, kasada kuyrukta bekle, tekrar trafiğe gir ve torbaları eve taşı. Artık bu çileye hiç gerek yok! Gece yarısı uykunuz mu kaçtı? Girin marketimnette.com’a verin siparişinizi sabah erkenden gelsin istedikleriniz. Yada işyerinizden verin siparişinizi siz eve ulaştığınızda siparişleriniz de size ulaşsın. Ayrıca marketimnette.com’da sevkiyatlar sadece 1 er saat aralıklarla yapıldığından bütün bu siparişlerinizin gelmesini beklemezsiniz. Kendinize ve sevdiklerinize daha çok zaman ayırabilirsiniz.



Çünkü alışveriş keyiftir. Karda kışta üşümeden, yağmurda ıslanmadan, kızgın güneş altında kavrulmadan ihtiyaçlarınızı karşılamak keyiftir.



Çünkü defalarca kullandığınız ürünün bütün tanınmış markaları ve sınıfının en kaliteli ürünlerini bir arada görebilir, fiyatlarını kolayca karşılaştırabilir, bütçenize göre seçiminizi yapabilirsiniz.



Çünkü marketimnette.com’da herkes dilediği gibi öder. İster kapıda nakit, ister kapıda kredi kartı.



Çünkü marketimnette.com’a ürünlerinizi istediğiniz saatte sipariş verebilir, istediğiniz günü ve saati sipariş notu bölümüne yazdığınızda istediğiniz günde ve saatte ürünleriniz eksiksiz teslim edilir.



Çünkü marketimnette.com’dan sadece gerekli olanları alırsınız, planlı alışverişle daha kazançlı çıkarsınız. Hemde piyasa fiyatlarından çok daha ucuza ürün satın alırsınız.



Çünkü marketimnette.com websitesi kullanımı son derece kolay ve basittir, istediğiniz ürünü bulmanız sadece birkaç saniye sürer, ürün kategorileri hızlı alışveriş yapmanızı sağlar.



Çünkü internetten sipariş veremediğiniz anlarda da marketimnette.com sizi yalnız bırakmaz telefon ve fax aracılığı ile size hizmet vermeye devam eder.



Çünkü deneyeneler hem fiyatlarımızdan, hem hizmetimizden, hemde ürünlerimizden memnun kalıyor.

HİZMETLERİMİZ;

-GIDA

-KOZMETİK

-TEMİZLİK

-KURUYEMİŞ

-BEYAZ ET VE ÜRÜNLERİ

-EV GEREÇLERİ

-ŞARKÜTERİ

-CİPS

-KIRMIZI ET VE ÜRÜNLERİ

-SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ

-BEBEK ÜRÜNLERİ

-İÇECEK

İletişim

Yetkili Ali GÜNGÖR
GSM
Telefon 0274 227 15 25 - 0274 227 07 48
Faks 0274 227 15 25
Email info@marketimnette.com
Resmi Web Sitesi www.marketimnette.com
Adres Afyon Yolu 6. Km. Merkez
Şehir KÜTAHYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri