Simya Metal

  • Metal ve Yan Sanayi
  • İZMİR

Hakkımızda

Simya Metal 1997 yılında küçük ve orta ölçekli sanayicilerimizin ham ve işlenmiş metal malzeme taleplerine, Metal Market mantığıyla hizmet vermek için kurulmuştur.

Demir – çelik sektöründe, müşterilerimize, geniş ürün yelpazemizdeki kaliteli ürünlerimizle, 6000 m2 si kapalı olmak üzere toplam 12.500 m2 lik bir alanda kurulmuş olan işletmemizde, tam hizmet anlayışıyla yanıt vermekteyiz.





Altın tarih boyunca gücün simgesi olmuştur. Simyacılar, bu güce ulaşmak için; yüzyıllardır, metalleri altına çevirecek formülleri aramışlardır. Çağımızda ise en büyük güç bilgidir, deneyimdir.

Biz Simya Metal olarak bu arayışta en zor yolu seçtik. Metali daha değerli hale çevirecek gerçek formülün “ Çeşitlilik, kalite, hizmet ve ileri teknolojide” gizli olduğunu keşfettik. Bu anlayışla yola çıkarak geldiğimiz noktayı, çözüm ortağınız olarak, siz sanayicilerimize sunuyoruz.

Kalite Politikamız


Ürün kalitemizle, teknik desteğimizle müşteri memnuniyetini üst düzeyde sağlamak. Çalışanlarımızın katılımı ile sürekli gelişmeyi sağlamakTedarikçilerimiz ve müşterilerimiz ile karşılıklı işbirliği ve güven içerisinde çalışıp verimliliğimizi arttırmak. Şirketimizin başarısını ve ürünlerimizin kalitesini Etkileyen tüm süreçleri gözden geçirerek iyileştirmek. Eğitimi sürekli kılarak çalışanlarımızın bireysel katkılarını arttırmak.
Sektörümüzde lider bir kuruluş olmak.





MİSYONUMUZ

Başarılı çalışmalarımız ile müşterilerimizin, ve çalışanlarımızın, gurur duyacağı bir firma olmaktır.

VİZYONUMUZ

Ülkemizde, sektöründe tanınan ve tercih edilen MARKA olmaktır.



İletişim

Yetkili Mesut DAVULCUOĞLU
GSM
Telefon 0232 375 43 91 -0232 853 94 84
Faks 0232 375 45 08 - 0232 375 49 25
Email info@simyametal.com.tr
Resmi Web Sitesi www.simyametal.com.tr
Adres MERKEZ :129-10 Sokak No : 76 4. Sanayi Sitesi Bornova
ŞUBE : İzmir Torbalı Karayolu üzeri No:12 Yazıbaşı Torbalı
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri