Musluoğlu Ambalaj Tur.orm.ür.san.tic.lti.şti.

  • Ambalaj
  • GEBZE

Hakkımızda

MUSLUOĞLU AMBALAJ SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

2004 yılında kurulmuş olup ; GEBZE Sırasöğütler mah. 1604 sok no/3 Merkez & Depo 1.400 m² ve sırasöğütler mah. Aydınlar cad. 1644 sok. DEPOLAMA ve SEVKİYAT 1500 m² alan üzerine kurulu 500 m² kapalı alanda üretim yapmaktadır.
Hizmette kaliteyi ön planda tuttuğumuzdan, kurulduğumuz günden bugüne sektördeki yerini aynen koruyan ve her geçen gün farklılığını kabul ettiren, neticesinde de müşteri ağını sürekli genişleten sektördeki ender kuruluşlardan biriyiz.
Elbette ki zorlandığımız günler oldu ama kalitemizden asla ödün vermedik. Gün oldu karşımıza kalitesiz, ucuz mallar kullanan firmalarla fiyat rekabetine giremedik, bazı müşterilerimizden üzülerek ayrılmak zorunda kaldık, ama üzüntümüzün fazla uzun sürmeyeceğini biliyorduk. Sonuçta hizmetteki kaliteye önem vermeyen kuruluşlar arayışlarını bitirecekler, kaliteli hizmete önem veren kuruluşlar geri dönecekti.
Bugün bir çok eski dostlarımızla tekrar bir aradayız ve eğitimli elemanlarımızla, konusunda uzmanlaşmış yönetim kadromuzla, günlük kazançtan çok gelecekteki dostluğa önem vererek, kalitemizden ödün vermeden hizmetimize devam ediyoruz.


YURDUMUZDA KURTARILAN HER AĞACIN, İNSAN SAĞLIĞINA NE KADAR FAYDALI OLDUĞUNU LÜTFEN UNUTMAYALIM… KURTARABİLDİĞİMİZ AĞAÇLARDA FAYDASI OLANLARA SAMİMİYETLE TEŞEKKÜR EDERİZ..
SAYGILARIMIZLA,,

Vİzyonumuz

Müşteri, hissedar ve çalışanına artı değer sağlayan,
ürün ve hizmetleri ile geniş kitlelere erişen,
toplumsal sorumluluğunun bilincinde, değerlerine sadık,güvenilirliği, kalite yönetimi, yaygın hizmet ağı,
ürün çeşitliliğinde öncülüğü, uzman personeli ve
müşteri odaklı hizmet anlayışıyla ilk akla gelen ve
tercih edilen global birTEDARİKÇİ VE İMALATÇI FİRMA olmaktır.

MİSYONUMUZ

Var olan mevcut ürünlerimizin kalitesini sürekli iyileştirip, estetik değerlerine yeni değerler katmak. Müşterilerimize bütün ürün ve hizmetleri kalite ve etik değerlerden ödün vermeden, her seferinde beklentileri aşarak sunmaktır.

DEĞERLERİMİZ

Şeffaflık

Deneyim

Kalite Bilinci

Yaratıcılık

Güven ve Adalet

İş Ahlakına Bağlılık

Sürekli Gelişim İnancı

MÜŞTERİ beklentilerini aşan, katmadeğerli işbirliği değerlerine sahiptir.

İletişim

Yetkili Yavuz MUSLU
GSM 0533 681 75 16
Telefon 0262 655 75 10
Faks 0262 655 75 15
Email yonetim@musluogluambalaj.com.tr
Resmi Web Sitesi www.musluogluambalaj.com
Adres Sırasöğütler mah. 1644 sok
Şehir GEBZE

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri