Özkar Enerji

  • Elektrik Elektronik
  • KAYSERİ

Hakkımızda

ÖZKAR Enerji 2000 yılı ortalarında, Türkiye' de konusunda ilk yabancı sermaye ortaklı firma olarak kuruldu. Almanya'da faaliyet gösteren Swb.AG 'nin Swb Enordia koluyla bir süre birlikte faaliyet gösteren firmamız 2002 yılı ortalarında birlikteliklerini bitirerek, %100 yerli sermayeli ve Özkar Şirketler Grubu’na bağlı olarak faaliyetlerine devam etmektedir.

Şuan digipan markası altında led’li bilgi sistemleri ve odessa markalı elektronik elektrik sayaçları üretimini sürdüren firmamız, teknolojiyi yakından takip eden kalifiye mühendislerden oluşan güçlü arge ve son teknoloji cihazların yer aldığı üretim departmanları ile Kayseri’de yerleşiktir. Full-in-line SMT (yüzey montaj teknolojisi) üretim hattımız da komponent dizgileri el değmeden gerçekleştirilmektedir.

Led’li ürünler sektöründe, ülkemiz ve yabancı ülkelerde toplam 10.000 adedi aşan ürünümüz, işimize ve müşterilerimize saygımızın ve etik ticaret anlayışımızın en önemli göstergesidir.

Led’li bilgi sistemleri sektöründe ÖZKAR Enerji olarak müşteri ihtiyaç ve beklentilerini,

Ürünleri zamanında teslim ederek
Kaliteli ürünleri uygun fiyat avantajlarıyla sunarak
Çalışanlara verilen eğitimlerle sürekli gelişmeyi sağlayarak
Kalite bilincini yerleştirmek koşuluyla, çalışanların sağlığı ve çevrenin korunması için maddi ve insani kaynakları seferber ederek
karşılamayı amaç edinmiştir.

Bu amaçlar doğrultusunda ÖZKAR Enerji olarak çalışanların katılımı ile kalite sistemimizi ve kalitemizi sürekli iyileştirmek, kalitenin çalışanlar tarafından algılanmasını sağlamak, kaliteli ürünlerle ve verdiğimiz hizmetlerle müşteri memnuniyetini artırarak, sektörümüzün en iyi firmalarından birisi olmak kalite politikamız olarak belirlenmiştir.

Led’li bilgi sistemleri sektöründe çetin rekabet koşulları ve bilinç düzeyi artmış müşterilerin değişen istek ve beklentileri; gerek ürünlerin ve gerekse sunulan hizmetlerin sürekli geliştirilmesini, iyileştirilmesini zorunlu kılmaktadır.

ÖZKAR Enerji, sektördeki talep ve beklentileri yoğun tecrübe ve konuya uzman bakışıyla objektif biçimde değerlendirmekte; dinamik, yenilikçi, gelişmeci bir yaklaşımla müşteri memnuniyeti sağlayarak sadık müşteriler yaratmaya çalışmaktadır.

"Kalitede Süreklilik", "Uygun Fiyat", "Karşılıklı Güven" ve "Dürüstlük" vizyonumuzu oluşturan temel ilke ve vazgeçilmeyecek değerlerimizdir.

ÖZKAR Enerji, bu ilke ve değerlere bağlı kalarak; tanıtım ve teklif aşamalarından başlayıp, ürün veya hizmetin faturalandırılmasına kadar geçen süreç içerisinde, tüm hizmet ve faaliyetlerini hatasız ve bir defada doğru olarak yaparak bir dünya markası olacaktır.

Fonksiyonel ürünler, yüksek kalite, uygun fiyatlar, yerli üretim, sınırsız teknik destek, kolay montaj, kolay kullanım, basit bilgisayar yazılımı, ücretsiz bakım, ücretsiz kargo gibi teknik ve satış sonrası desteklerde Digipan her zaman yanınızda.

Biz digipan ailesi olarak:

• Çözüm odaklı
• Güvenilir
• Kaliteli
• Uygun Maliyetli

ürünler üretiyoruz.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0352 321 16 87
Faks 0352 321 16 84
Email bilgi@ozkar.net - satis@ozkar.net
Resmi Web Sitesi www.digipan.com.tr
Adres Organize Sanayi Bölgesi 10.Cadde No:47 38070
Şehir KAYSERİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri