Kalite Mobilya

  • Mobilya ve Dekorasyon
  • İSTANBUL

Hakkımızda

1990 yılında her türlü ahşap mobilya ve dekorasyon imalatı ile üretim hayatına başlayan firmamız, Türkiye de gelişen mobilya sektörünün gerisinde kalmayıp kalite ve üretim kapasitesini her geçen gün arttırmış, yılların kazandırdığı tecrübenin birikimini tüketiciye doğrudan ulaştırmak gayesi ile Pendik Üst Kaynarca’da KALİTE KAPI SANAYİ ünvanı ile hizmete açmış, imalatçı güvencesi ile satışa sunulan ürünlere gösterilen rağbet, beraberinde üretim ve teşhir kapasitesini tekrar genişletme ihtiyacını doğurmuştur.

Firmamız şu anda her çeşit mobilya imalatı, ev ve iş yeri dekorasyonu, inşaat faaliyetini sürdürmekte olup yeni showroomla Pendik Güzelyalı Mahallesinde ikinci şubemiz ile hizmete devam etmekteyiz.

Mutlu müşterilerimizin sayısını unuttuk.. Varmısınız sizide mutlu müşterilerimizin arasına katalım. Kalite ürünleri ev ve bürolarınıza kaliteyi arttırmak için çalışıyoruz.
Dayanıklı ve modern ürünlerimiz size bir telefon uzaklığında. Kaliteye açılan kapınız.. Kalite Kapı...

KALİTE MOBİLYA

Anadolu yakasında büyük ve kapsamlı mobilya ürün yelpazesine sahip KALİTE MOBİLYA’ya adım attığınız andan itibaren, evinizin odalarında geziyor gibi rahat bir yerleşim düzeniyle karşılaşarak, mobilyadaki en moda ürünlere kolayca ulaşabilmenin yanısıra, web sayfası üzerinden tek bir tuşa basarak ziyaret edebilir; şık, göz alıcı ve kaliteli mobilya çeşitlerini sanal ortamda tüm ürün ve firma bilgilerine ulaşarak, zevkinize göre seçebilirsiniz.



Evlenecek olan, evini yenileyen, mobilyasını değiştirmek isteyen ya da kendine farklı bir tarz oluşturmak isteyenlerin adresi olan KALİTE MOBİLYA’ yı internet üzerindende takip edebilir, ürün bazlı tarama yapabilir veya sadece sitemize üye olarak, özel fırsat günlerinden, mağazaların yeni ürün bilgilerinden anında ve öncelikli haberdar olma imkanına sahip olabilirsiniz.



Klasik, modern, bebe-genç ve çeşitli mobilya aksesuar ürünleri ile haftanın 7 günü hizmet veren KALİTE MOBİLYA’da zevkinize ve bütçenize uygun seçenekler bulacaksınız…

İletişim

Yetkili Turgut DANACI
GSM
Telefon 0216 397 17 17 - 0216 493 17 60
Faks 0216 596 46 40
Email kalitemobilya@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.kalitemobilya.com.tr - www.kalite-emlak.com
Adres Güzelyalı Mah. Plevne cad. Birlik sok No:1 PENDİK
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri