Tınaz Tarım Ve San.makinaları

  • Makine
  • BALIKESİR

Hakkımızda

1976 yılında Kollektif Şirket olarak hizmet hayatına başlayan Tınaz Tarım, tarım sektöründe çiftçimizin üretim ve taşımada karşılaştığı güçlükleri görerek, dürüstlük ilkesi başta olmak üzere, kaliteli üretim ve hizmet anlayışı ile 3 - Şubat - 1984 yılında Hüseyin Finiş tarafından Anonim Şirket haline getirilmiştir. Yönetim Kurulu; Hüseyin Finiş,Müşerref Finiş,Hasan Finiş ve Hülya Finiş' ten oluşmaktadır.

Firmamızda Tek ve Çift Dingilli Römork, Su ve Mazot tankeri, Traktör Arka Yükleyici, Tanburlu Çayır Biçme Makinası, Jeneratör Kabini ve Şasesi, ayrıca müşteri taleplerine bağlı olarak her türlü özel üretim yapılmaktadır. Bütün ürünlerimiz T.S.E., ISO 9001 ve CE belgelidir. Ürünlerimiz Tarım Kredi Kooperatifleri ve sayısı 80'e ulaşan bayilerimiz tarafından çiftçilerimize ulaştırılmaktadır.

Firmamız Nijerya ve birçok Avrupa ülkesine ihracat yapmaktadır. Makina parkurunu genişleterek 400 ton' a varan presleri ve makina sistemleriyle yedek parçalarının birçoğunuda kendisi üretmekte, yan sanaiye de hizmet vermektedir.

Kuruluşumuz ülke ekonomisine katkıda bulunmak ve iş istihdamını arttırmak amacıyla değişik iş kollarında da yatırımlarını sürdürerek 1991 yılında Opel otomobillerinin Balıkesir Ana Bayiliğini almıştır. Tınaz Otomotiv A.Ş. olarak Opel Otomobillerinin satış, servis ve yedek parça hizmetlerini vermekteyiz. 2005 Yılında bünyemize Chevrolet Otomobillerinin satış, servis ve yedek parça hizmetlerini dahil ettik

Yatırımlarına devam eden Hüseyin Finiş 1997 yılında Tınaz Sigorta ve Tınaz Petrol (Petrol Ofisi) Balıkesir bayiliğini de işkollarına eklemiştir. Kurulduğu günden bugüne kalitesinden ödün vermeyen kuruluşumuz gelecek yıllarda da aynı ilkeler doğrultusunda çalışmalarına devam etmeyi bir görev kabul etmektedir.

ÜRÜNLER;

ÇİFT SIRALI
MISIR SLAJ MAKİNESI
TEK SIRALI
MISIR SLAJ MAKİNESİ
SABİT MISIR SLAJ MAKİNESİ
DAL PARÇALAMA MAKİNESİ
ÇİFT BIÇAKLI ZIPKALI ÇAYIR BİÇME MAKİNESİ
TAMBURLU
ÇAYIR BİÇME MAKİNESİ
OT TOPLAMA TIRMIĞI
TRAKTÖR ARKA YÜKLEYICI
TEK DİNGİLLİ, İKİ TEKERLEKLİ, SAC KASA DAMPERLİ RÖMORKLAR
İKİ DİNGİLLİ, DÖRT TEKERLEKLİ, AĞAÇ VE SAC KASA RÖMORKLAR
İKİ DİNGİLLİ, DÖRT TEKERLEKLİ, DAMPERLİ TIR TİPİ RÖMORKLAR
TEK DİNGİLLİ, DÖRT TEKERLEKLİ, SAC KASA ÖZEL TİP DAMPERLİ RÖMORKLAR
İKİ DİNGİLLİ, DÖRT TEKERLEKLİ, ARKAYA DEVİRMELİ RÖMORKLAR
İKİ DİNGİLLİ, DÖRT TEKERLEKLİ, SAĞA-SOLA DEVİRMELİ RÖMORKLAR
SU VE MAZOT TANKERLERİ
TEK DİNGİLLİ, İKİ TEKERLEKLİ, DAMPERLİ ÇÖP RÖMORKU
ÇİFT DİNGİLLİ, 8 TEKERLEKLİ, SOLA DEVİRMELİ PAMUK RÖMORKLARI
JENERATÖR RÖMORKLARI



İletişim

Yetkili Melih TİMURLENK
GSM
Telefon 0266 241 35 95 - 0266 241 21 39
Faks 0266 249 58 68
Email tinaztarim@tinaztarim.com.tr
Resmi Web Sitesi www.tinaztarim.com.tr
Adres Eski Kepsut yolu 4.Km
Şehir BALIKESİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri