Kaptan İnş. Tic.

  • İnşaat Sanayi ve Malzemeleri
  • SİVAS

Hakkımızda

Kaptan İnşaat 1965 yılında Abdurrahman KAPTAN öncülüğünde Sivas'ın öncü kuruluşu imalat sektörü, alım satım lideri, istihdam sorununa çözüm ortaklığı gibi konularda adım atılarak başlamış olup, daha kararlı, daha kurumsal ve yaptığının bilincinde bir Sivas devi olarak 2001 yılından itibaren amacını ve hedeflerini geliştirmiş bir şekilde hizmetlerine devam etmektedir.

Daha önceleri sadece inşaat sektörü olarak başlamış olduğu faaliyeti 2001 yılından itibaren sırasıyla petrol istasyonuna bağlı olarak (otel,lokanta,oto market vs.) gibi bir dinlenme tesisi ardına bağlı olarak Sivas'ın gözde bir yatırımı değerli bir alışveriş merkezi olan Marka Alışveriş Merkezi ortaklığı gibi faaliyetlerle hızlandırmış ve böylece amaçlarının ne kadar gerçekçi olduğunun gösterircesine yaptıklarını yeterli görmeyip yatırımlarına devam etmektedir.

Kaptan İnşaatın amaçlarını bahsedildiği gibi Sivas'a hak ettiği hizmeti vermek ve en önemlisi istihdam sorunu çözmek olarak belirlemiş ve bu konuda da şekil gözetmeksizin üzerine düşen tüm görevleri fazlasıyla yaparak Sivas'ımızın diğer kuruluşlarına örnek teşkil etmiştir.

Kaptan İnşaatın yaptıkları bu kadarla mı kalacak? Gibi bir soruya kısaca şunu demek isteriz. Kaptan İnşaat yapacaklarına daha yeni başlıyor. Kaptan İnşaat Türkiye lideri dünya ekonomisinde söz sahibi olana kadar çalışmalarını ve büyümesini sürdürecektir.

En temel ihtiyacı karşılamak için . . .
Kaptan İnşaat, 1965 yılında günümüz insanının barınma gibi en temel ihtiyacından başlayarak, günlük hayatın çeşitli etkinliklerinin gerçekleştirilmesine olanak tanıyan konutlar, komple tesisler ve iş merkezleri gibi mekanları güvenli, verimli ve çekici hale getirebilmek için inşaat sektörüne girdi.
Başladığı günden bu güne; teknolojinin tüm olanaklarını kullanmakla kalmayıp, aynı zamanda estetik kaygıları da gözeterek, çevresiyle uyumlu eserler oluşturdu.

En önemli faktör insan . . .
Ürün ve hizmet kalitesinin, çalışanlarının kalitesi ile başladığının bilincinde olan Kaptan İnşaat, en iyi personeli ve nitelikli insan gücünü bünyesinde bulundurmaya, personelinin yeteneklerinden azami fayda sağlamaya, verimliliklerini ve niteliklerini artırmaya yardımcı olmaya, dayanışma ve iş birliğinin esas olduğu bir çalışma ortamı oluşturmaya, herkesin üyesi olmak istediği ve üyesi olmaktan gurur duyduğu örnek şirket olmaya azami gayret göstermektedir.
Kaptan İnşaat hedeflerine birey olarak kalitelerini arttırmaları için ayrı ayrı teşvik ettiği çalışanlarının, ortak ve sürekli katkısı ile ulaşmayı amaçlamaktadır.

Kalite ve ilkelerden taviz vermeden 1500 konut ve işyeri . . .
Kaptan inşaat kuruluşundan bugüne, takipçisi olduğu ilkelerinden ve kalitesinden hiç taviz vermedi.
· Müşterilerinin talep ve beklentilerini en iyi şekilde yerine getirerek,
· Faaliyetlerini yeterli ve uygun elemanlarla, teknolojik ekipmanlarla ve ekip çalışmasıyla gerçekleştirerek,
· Kaliteyi bir anlayış ve yaşam tarzı benimseyip uygulayarak, 36 yılda 1500'e yakın ev ve işyerini müşterilerine teslim etmiştir.

Yeni yatırımlar . . .
Yıllardır inşaat sektöründe göstermiş olduğu başarılı çalışmalarının neticesinde kazandığı tecrübeyle Kaptan İnşaat hizmet sektörüne de adını yazdırdı. 2002 yılı sonunda faaliyete geçen Kaptanlar Petrol ve LPG İstasyonu; bünyesinde bulundurduğu benzin istasyonu, LPG istasyonu, lokanta, düğün salonu ve otel ile halkımıza en iyi hizmeti sunuyor.
Kaptan İnşaat hizmet sektöründeki ikinci yatırımını ise gıda üzerine yaptı. 26/12/2003 tarihinde İstasyon Caddesi, SSK Hastanesi karşısında 2640 m2 alanda açtığı marketle iyi ve güler yüzlü hizmeti sunuyor. Ayrıca yeni açılacak şubeleriyle Sivas halkına yeni hizmetler sunmaya devam edecek.

Hedef .
Kaptan İnşaat'ın hedefi; şehrimizin ve ülkemizin ihtiyaç duyduğu yüksek kalite ve teknolojiyle yapılmış konutların sayılarını artırarak, iyi hizmeti eğitilmiş insanlarla ve makul fiyatlarla sunarak, toplum standartlarının sürekli iyileşmesine katkıda bulunmaktır.

İletişim

Yetkili Hüseyin KAPTAN - Hasan KARAMAN
GSM
Telefon 0346 221 84 58 - 0346 226 43 01
Faks 0346 223 40 25 - 0346 226 43 02
Email kaptan@kaptaninsaat.com.tr - sarpaci_kastanmarble@hotmail.co
Resmi Web Sitesi www.kaptaninsaat.com
Adres Merkez:Dikilitaş Hikmet Işık Caddesi Kaptan Apartmanı 22-D
Petrol ve Dinlenme Tesisleri:Ankara Çevre Yolu toptancılar Sitesi 4 Yol
Şehir SİVAS

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri