Nazar Dünyası

  • Hediyelik - Bijuteri
  • İSTANBUL

Hakkımızda

2006 yılında kurduğumuz ÖZ TİM DIŞ TİC İTH İHR SAN TİC LTD ŞTİ bir çok yenilikle( müşterisine özgü yenlik) modayı yakından takip ederk günümüz koşulları doğrultusunda uzak doğuda şubeleşme yolunda büyük adımlar atmıştır Avrupa genelinde bir çok ortaklığı bulunan firmamız gelişmeyi istihdam oluşturmayı kendisine prensip edinmiştir.

Nazar dünyası yaptığımız yerli ve ithal ürünlerimizin üretim kalitesini ve üretim sürecini yerinde görmek için yurtiçi yurtdışındaki ofislerimizin ziyaretlerini kısa periyotlara bağlamıştır. Ürün gruplarımızdaki çeşitliliği müşteri talepleri doğrultusunda zenginleştirmek için mamul ,yarı mamul ve malzeme olarak teminini sağlayıp yurtiçinde de işleyerek son kullanıcıya sunmaktayız.

Çalışma anlayışımızı destekleyen en önemli faktörün dinamizmimizi sürekli kılmaktan geçtiğini biliyoruz.

Genç olduğu kadar bilgili-donanımlı çalışma kadromuzla müşterilerimizin çalışmalarına direkt olarak yön verici, destekleyici ve çeşitlendirici bir şekilde katılmayı prensibi edindik.

Dünya piyasasında kendini sürekli yenileyen sektöründe gelişimi ve değişimi yakından takip eden firmamız müşterilerimizin ürün çeşitliliğini bu çerçevede genişletmeyi hedeflemiştir.

Misyonumuz :
Nazar dünyası müsterilerinin çözüm ortağı olma yolundaki çalışmalarını müşteri odaklı olarak sekilendirerek, ürün teminini hızlı ve kaliteli bir şekilde müşterisine ulaştırmayı hedeflemek ve bu durumun sürekliliğini sağlamaktır

Vizyonumuz :
ÖZ TİM DIŞ TİC LTD ŞTİ yurtiçi ve yurtdışı tedarik zinciri ile hedef satış kitlesini genişleterek gelişen hediyelik ve takı sektörlerin içerisinde güçlendirerek markasına duyuran güveni daha da sağlam tesis etmeyi vizyon edinmiştir.

ÜRÜN ÇEŞİTLERİMİZ;

-NAZAR BONCUKLARI

-BİLEKLİKLER

-POLYESTER TABLOLAR

-BARDAKLAR

-TAVLALAR

-DARBUKALAR

-ANAHTARLIKLAR

İletişim

Yetkili Ali ÖZGÜLE
GSM
Telefon 0212 237 02 09
Faks 0212 527 47 70
Email bilgi@nazardunyasi.com
Resmi Web Sitesi www.nazardunyasi.com
Adres Ressam Basmacılar Sokak, No: 38 Kapalıçarşı - Beyazıt
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri