Sunderland Travel Agency

  • Turizm Ve Servis
  • AYDIN

Hakkımızda

Incentive (Motivasyon) gezileri
Sunderland Travel Agency, firmaların beklentilerine ve satış ağlarının memnuniyetine uygun özel tasarlanmış geziler ve toplantı organizasyonları yapmaktadır. Ulusal ve uluslararası bir çok motivasyon gezisi (incentive) gerçekleştiren Sunderland Travel Agency, katılımcıların yaşam ve iş stresinden uzaklaşmalarına, sosyal dayanışma, misyon ve vizyon paylaşımlarının sağlanmasına ortam hazırlamaktadır.

Toplantı & Seminer
Her türlü konaklama ve toplantı salonu rezervasyonlarının yapılması, ulaşım ve transferler, eleman ve teknik ekipman sağlanması, kayıt masalarının kurulması, iletişim alt yapısı, iletişim hizmetleri kurulması, dekorasyon, gala ve kapanış gecesi organizasyonları, fuar ve stand hazırlığı, sanatçı, süsleme, basın ve halkla ilişkiler servislerini veren Sunderland Travel Agency, yaratıcı fikirlerle de müşterilerine beklentilerinin üstünde sonuç veren organizasyonlar sunar...

Kurumsal Otel Rezervasyonları
Sunderland Travel Agency, çalıştığı kurumların münferit ya da grup konaklama ihtiyaçlarını uygun fiyatlar ve kaliteli otel seçenekleriyle gerçekleştirmektedir. Şirketler için konaklama ve eğitim toplantıları gibi hizmetleri çok özel fiyatlarla sunan Sunderland Travel Agency, yapmış olduğu anlaşmalarla Türkiye'nin ve dünyanın her bölgesinde ayrıcalıklı konaklama seçeneklerini müşterilerine sunmaktadır. Her kategorideki otellerle yapılmış anlaşmalar, uygun fiyatlarla konforu bütünleştiren konaklama imkanı yaratmaktadır.

Yurtiçi & Yurtdışı fuar organizasyonları

Yurttiçi araç kiralama & transfer

V.I.P. karşılama ve ağırlama

Indoor & outdoor aktiviteler...

Sunderland Travel Agency güçlü alt yapısı ve birikimi ile genel ve özel çözümleri müşterilerine sunmaktadır.

İletişim

Yetkili Akın SÖZER
GSM
Telefon 0256 215 03 53
Faks 0256 215 03 63
Email a.sozer@sunderlandtravel.de
Resmi Web Sitesi www.sunderlandtravel.com.tr
Adres Ramazanpaşa Mah. 27. Sok. No:4 K.1 D:2
Şehir AYDIN

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri