Alerk Oto Kiralama Autobahn Car Rental

  • Rent A Car
  • KONYA

Hakkımızda

Alerk Oto Kiralama 2000 yılında Konya’da kurulmuştur. Kuruluşundan bugüne oto kiralama sektöründe hizmet vermektedir. Önceliği müşteri memnuniyetine veren firmamız, sınırsız hizmet anlayışı ve geçmişten gelen deneyimi ile yola Autobahn Car Rental lisanyeri olarak devam etmektedir.Hizmet kalitesinden ödün vermeyen firmamız müşteri odaklı hareket etmektedir. Güvenli araçları ve ekonomik fiyatlarıyla hizmet öncesi ve sonrası hızlı çözümler sunmayı hizmet anlayışı edinmiş olup gülen yüzü ile müşteri sayısını her geçen gün artırmaktadır.Teknolojideki yeniliklerin takipçisi olarak sektördeki değişiklikleri gündeminde tutan Alerk Oto Kiralama bu sayede ilerleyişini canlı tutmaktadır. Son model araçlarındaki çeşitlilikle müşterilerin kurumsal ve bireysel tüm otomotiv ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayarak, en hızlı hizmeti sunmak adına disiplinli bir ekip çalışması yürütmektedir.Günlük oto kiralama, uzun dönem oto kiralama, filo oto kiralama, şehir içi ve şehirlerarası transferler, V.İ.P. hizmetler, şoförlü servis hizmetleri yüksek kalitede hizmetle en uygun fiyatlarla hizmete sunulmaktadır. Düzenli olarak periyodik bakımları yapılan Alerk araçlarının ayrıca her kira dönüşü genel temizlik ve kontrolü yapılmaktadır.Alerk Oto Kiralama her geçen gün sayısı artan filosu ve kalite düzeyi yükselen çalışanlarıyla Oto kiralama sektöründe kalıcı olmayı hedeflemektedir. Firmamız büyüdükçe müşterilerinin güvenini sağlamlaştırmayı ve hedef müşteri kitlesinin beklentilerini doğru analiz ederek en iyi şekilde hizmet vermeyi amaçlamaktadır.

-V.I.P Hizmetleri
V.I.P araç kiralama seçeneğinden yararlanan müşterilerimize Alerk oto kiralama olarak araçları eve teslim kolaylığı sağlamaktayız.

-Mesafeler Problem Olmasın!
Kiraladığınız araç hangi sınıfa mensup olursa olsun dilediğiniz şehirde bırakma imkanı Alerk oto kiralama ile hizmetinizde.

-Şoförlü Servis
Şoförlü Servis Dilediğiniz herhangi bir sınıfta istediğiniz araç, şoförlü servis hizmetimiz ile sizinle.






İletişim

Yetkili Altan KOÇ - Ertan KOÇ
GSM 0535 521 93 30
Telefon 0332 237 21 74
Faks 0332 235 65 44
Email alerk@alerkoto.com
Resmi Web Sitesi www.alerkoto.com
Adres Nişantaşı Mahallesi Dr. Hulusi Baybal Caddesi Envar Sitesi B Blok 1-C Selçuklu
Şehir KONYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri