Arke Asansör

  • Asansör
  • ANTALYA

Hakkımızda

1988 yılında kurulmuş olan ARKE ASANSÖR olarak, alanında uzman olan ekibimizle Antalya ve çevresi başta olmak üzere, Türkiye'nin her yerinde montaj ve bakım hizmeti verebilmekteyiz.



2004 yılında ISO 9001 ve 95/16/AT Asansör Direktifi Modül H sertifikaları ile kalitemizi belgelendirdik. Bugün pek çok 5 yıldızlı otelde ve yüksek prestijli tesislerde yapmış olduğumuz asansörler hizmete devam etmektedir.



ARKE ASANSÖR olarak; asansörlerimizde can ve mal güvenliğini sağlamak, dünyadaki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, yenilikleri müşterilerimize ilk olarak sunmak, müşterilerimizin ihtiyaçlarını tam ve doğru olarak tespit etmek, kurumsal yapımızı oluştururken personelin eğitimine özen göstermek başlıca ilkelerimizdir.



Yapacağımız asansörleri, müşterimizin değil de “Bizim Asansörümüz” bilerek, gereken özeni göstererek çalışırız. Teklifi sunmadan önce tesisi kullanım amacı, trafiği, mimarisi ve hatta kullanıcıların genel özellikleri bakımından inceleyerek tasarımlarımızı bu veriler doğrultusunda yaparız. Böylece müşterimize herhangi bir asansörü değil, ihtiyacı olan ürünü teklif ederiz.



Bugünkü ARKE dünkünden, yarınki ARKE bugünkünden daha iyi olmalı. Bu hedef için çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz.

ÜRÜNLERİMİZ;
Şahıs Asansörleri
Panoramik Asansörler
Engelli Asansörleri
Yük Asansörleri
Sedye Asansörleri
Araç Asansörleri
Monşarj Asansörler
Hidrolik Asansörler
Makine Dairesiz Asansörler
Asansör Aksamları

BAKIM – ARIZA VE MODERNİZASYON


























Yetkin bakım ekiplerimiz ile asansörlerimizin aylık periyodik bakımlarını yapmakta, arızalarını en kısa sürede gidermekteyiz. Doğru yapılan bir bakım, oluşabilecek arıza risklerini minimuma indirecektir. Arızalara doğru müdahale de ancak yeterli eğitim ve birikime sahip personel tarafından sağlanabilir.

















Montajını yaptığımız asansörlerde 10 yıl yedek parça temin garantisi veriyoruz.










Arızalar için 7 gün 24 saat hizmetinizdeyiz.




Modernizasyon talepleriniz ücretsiz değerlendirilir ve size ayrıntılı bir rapor sunularak, asansörünüz hakkında gerekli bilgilendirme yapılır.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0242 248 36 81
Faks 0242 248 01 62
Email arke@arkeasansor.com
Resmi Web Sitesi www.arkeasansor.com
Adres Tahıl Pazarı mh. Adnan Menderes Blv.
Kent İş Mrk. No: 11-25
Şehir ANTALYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri