Biomed Bilg. Ve Medikal Ür.paz.

  • Medikaller
  • KAYSERİ

Hakkımızda

Firmamız çağdaş yöntemlerle ve deneyimli kadrosuyla medikal alanda etkinlik göstermektedir. Benimsediği hizmet anlayışı ve fiyat politikasıyla kısa sürede il ve ilçelerdeki hastane, poliklinikler, muayenehaneler ve sağlık ocaklarının tıbbi malzeme ihtiyaçlarını büyük oranda karşılar duruma geldi. Medikal, sağlık ve Bilgisayar alanındaki tüm gelişmeleri yakından izleyip, en iyiyi ve en yeniyi sağlık merkezlerine sunmayı amaç edinmiştir.

VİZYONUMUZ

Farklılıklar yaratarak kalıcı üstünlükler sağlamak.

BioMed Medikal olarak vizyonumuz, tüm yönetici ve çalışanlarımızla, Kayseri'deki sağlık kurum ve kuruluşları arasında karşılıklı güven ve saygıya dayalı ve profesyonel bir işbirliği içerisine girerek, bayisi olduğumuz firmaların teknolojilerini bu sağlık kurum ve kuruluşlarına kaliteli ve seri hizmet anlayışıyla sunmak, gelişen sağlık sektörünün "Medikal" alanında her yönüyle örnek, güvenilir ve saygın bir kuruluş olmaktır.

TEMEL DEĞERLERİMİZ
Dürüstlük
Güvenilirlik
Yasal ve Etik Çalışma
Müşteri Odaklılık
Kalite
Sorumluluk
Gizlilik
Yenilikçilik
Yarışmacı Olma ve Takım Çalışması

MİSYONUMUZ

BioMed Medikal İl İlçe boyutlarında edinmiş olduğu güvenilir ve istikrarlı yapısından taviz vermeden kalıcı hizmetler vermeye devam edecektir.BioMed , il çapında sahasına giren bütün konularda rekabet edebilecek düzeyde sağlam temeller üzerine oturtulmuş bir büyümeyi hedef edinmiştir.BioMed müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, beklentilerinin de üzerinde eksiksiz ürün ve servis hizmetlerini kaliteden ödün vermeden uygun fiyatlarla sunabilmektir.
Çağımızın evrensel koşullarına uyumlu bir şekilde ileriye doğru büyümesini gerçekleştirirken, ülke kalkınmasına ve toplumun refahına katkıda bulunan konusunda özel sektör kuruluşlarının önde gelenlerinden olmak bir diğer ana hedeftir.

ÜRÜNLER;

-SARF MALZEMELER

-HASTANE DEMİRBAŞLARI

-CERRAHİ ALETLER

-CERRAHİ SÜTÜR

-GÖRÜNTÜLEME SİSTEMLERİ

-LABORATUVAR ÜRÜNLERİ

-KİŞİSEL ÜRÜNLER



İletişim

Yetkili Ahmet AKDENİZ
GSM
Telefon 0352 231 47 77
Faks 0352 231 57 77
Email info@biomedmedical.com
Resmi Web Sitesi www.biomedmedical.com
Adres Örnek Evler Mahallesi Tuğcu Sokak No:16-1 Hayat Hastanesi Karşısı KOCASİNAN

Şehir KAYSERİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri