Çağteks Üniforma Antalya

  • Tekstil ve Yan Sanayi
  • ANTALYA

Hakkımızda

Firma'nız bir markadır. Bu markaya İMAJ kazandıran nitelik ise ÜNİFORMA'dır.

Bu bilinçle 16 yıldır; Ürün kalitesi, kreatif ve çizimlerinde ki itina ile bir bütün olarak sizinle çalışmaktan iş teslimine kadar mesleki ahlak ve sorumlulukla ÜNİFORMA ihtiyaçlarınıza çözüm ve sonuç getiren "ÇAĞTEKS" i tercih etmek size hem kazanç hemde; doğru firmayla doğru işi yaptığınızı göstermiş olacaktır.

16 yıllık kazanılmış tecrübe birikimimiz, kumaş seçiminden, üründe kullanılan malzeme kalitesine kadar farklıdır. Bu birikimlerimizi hep sizlerle birlikte tasarlarız.

Atölyemiz, kadrolu personelimiz, kumaş ve malzeme stoğumuz, gerektiğinde tesisinizde olası ihtiyaçlarınıza yerinde ve servis prensiplerimizle sorun yaşamanız asla söz konusu olmayacaktır.

Ürünlerimiz ve imalatlarımıza, dayanıklık, değişken beden ölçülerinde rehberliğimiz ve stoklarımızın daimi kullanımında akıcı çözümleri yine sizlerle paylaşırız.

Ek siparişleriniz, sipariş modellerindeki çeşitlilik, kalıcı beden ölçüleriniz ÇAĞTEKS'de bilgisayar destekli olarak arşivlidir. Bu tür ihtiyaçlarınızda sizlere zaman kazandırırız.

Teknoloji yatırımı desteğimiz sizin lehinize planlanarak gerçekleşmektedir. İhtiyaç sürenize göre rolatif ürünlerimizle bir adet veya bin adet siparişiniz hiç problem olmayacaktır.

Farklı firma seçimlerinde malesef çok sık yaşanan aynı renk, aynı desen, aynı marka kumaş ve malzeme tercihlerini, biz ÇAĞTEKS olarak daima ön planda düşündüğümüz için bir önceki ve bir sonraki siparişlerinizde sezon uyumu problemlerini elbette yaşamayacaksınız.

ÇAĞTEKS'de tüm bunlar size sunulurken, KALİTE ve HİZMET GARANTİSİ hep ön planda düşünülmüştür. bu prensipten yola çıkarak sizlere "UCUZ" bir ürünü "PAHALI" ya sunma düşüncemiz bugüne kadar hiç olmadığı gibi bundan sonra da olmayacaktır.

Bu "MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ" ilkemizi; 16 yıldır birlikte paylaştığımız ve bizi bugünlere getiren çok değerli "DOST VE İŞVEREN" firmalardan arzu ettiğiniz taktirde ÇAĞTEKS'i sorarak sizde "DOĞRU" kararınızı vermiş olacaksınız.

İletişim

Yetkili Sevim AKBAŞI
GSM
Telefon 0242 247 43 10
Faks 0242 247 43 09
Email o@cagteksuniforma.com - cagteks_uniforma@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.cagteksuniforma.com
Adres Üçgen Mah. Dolaplıdere Cad. Mehmet Ali Akyüz Apt. A Blok No:5 - 7
Şehir ANTALYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri