Yeni Adana Seyahat

  • Turizm Ve Servis
  • ADANA

Hakkımızda

Yeni Adana Seyehat 1983 senesinde yılın arabası olarak nitelendiren Turbo Es Mercedes ve çift katlı Setra otobüslerle siz sayın Adanalıların hizmetine başlamıştır.Her yıl yeni çıkan mercedes marka arabalarla değişim yaparak sizlere hizmetin en iyisini sunmaya çalışmıştır.Deneyimli kaptanlar idaresinde paralel olarak kültürlü, nazik ve güleryüzlü personelleri ile otogar Atilla Altıkat ve yeni hizmete sunduğumuz Seyhan şubemizde siz sayın Adana insanına en iyisini sunmaya çalışıyoruz.

Yeni Adana Seyehat Firması başta firma sahipleri ve yöneticilerinin disiplinli çalışmalarının sonucu olarak bugünlere gelmiş bulunmaktayız.Bu başarıda en büyük katkı siz saygıdeğer yolcularımızındır.Firmamız 2002 yılında otobüs filosunda bir değişim yaparak en düşük 2000 model olmak üzere 2001 ve 2002 model araçlarla hizmetlerine devam etmektedir.

Adana merkezden günlük 20 servisi olan seçkin firmamızın yurdun çeşitli bölgelerine konfor ve rahatlığın farkını yaratıyoruz. Firmamızın halkla ilişkiler departmanı tüm dilek ve şikayetleri ile ilgili 24 saat hizmet vermektedir.Seyahatlerinizin bitiş noktalarında bölge müdürlüklerimiz bulunmakta olup, tüm isteklerinize cevap vereceklerdir.Her seyahatinizin sonunda servis araçlarımız sizleri şehir merkezine götürecektir.

Yaptığı yeniliklerle adından sürekli söz ettiren firmamız Nisan ayı itibariyle halkla ilişkiler departmanımız öncülüğünde tüm çalışan personelimize (Kaptan, Hostes, Muavin, Bilet Satış Görevlisi ) haftada 2 kez olmak üzere seminerler verilmeye başlanmıştır.Bu çalışmamızda amacımız siz değerli yolcularımıza daha iyi hizmet ve bilinçli, güleryüzlü, işinde başarılı personel yetiştirmektir.

Artık Yeni Adana Seyahat size daha da yakın.Adana'nın gözde semtlerinden Turgut Özal, Baraj Yolu ve Kenan Evren semtlerinde şubeler açan firmamız daha önce Otogar, Atilla Altıkat, Seyhan şubelerimizden verdiğimiz hizmetleri, aynı duyarlılık ve kalitede bu şubelerimizde de bulabileceksiniz.

Bu girişimimizle bilet almanız için Atilla Altıkat'a ve Otogara gelmenize gerek kalmadan, semtinizdeki Yeni Adana Seyahat şubemize uğrayarak biletinizi alabilirsiniz.En önemlisi de siz değerli yolcularımızın otogara ulaşımlarınızda servis araçlarımızla hizmet edecek olmamızdır.

Bildiğiniz üzere bugüne kadar Adana'ya dönüşlerinizde Atilla Altıkat'a kadar servis veriyorduk.Artık Adana içi servis ağımızı da kurmuş olup dönüşlerinizde Yeni Adana Seyahat farkı ile semtlerinize gidebileceksiniz.

İletişim

Yetkili Bayram Ali GÖKGÖZ
GSM
Telefon 0322 429 00 30
Faks 0322 428 66 92
Email yeniadana@yeniadana.com.tr
Resmi Web Sitesi www.yeniadana.com.tr
Adres Merkez Otogar No:11 Seyhan
Şehir ADANA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri