Ekin Nakliyat

  • Nakliye
  • İSTANBUL

Hakkımızda

EKİNYURT NAKLİYAT 1994 yılında kurulmuş öncü bir firmadır. Yılların verdiği tecrübe ile size nakliyat işinde en iyisini sunmak amaçlı kurulmuştur.
Uzman kadromuz ve egitimini almış personellerimiz ile evden eve nakliyat, büro – ofis taşımacılığı, kurumsal nakliyat hizmeti sunmaktayız.

20 şube ve 100′e yakın personelimiz ile İstanbul merkezli olarak hizmet vermekteyiz. Ekinyurt nakliyat olarak sizlere kaliteli, hijyenik, ekonomik ve güvenli hizmet vermeyi amaçladık. 15 yıldır kusursuz nakliyat hizmeti vermekteyiz.

Türkiye’nin en seçkin firmalarına referans olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

EKİNYURT NAKLİYAT depolama hizmetlerine sizlerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek depolarda hizmet vermektedir. Eşyalarınızın tayin olduğunuzda ve geçici bir süre için depolamaya ihtiyacınız olduğunda uygun depolarımızda istediğiniz süre depolayabilirsiniz.

ihtiyacınız olduğu her zaman istediğiniz eşyanızı EKİNYURT NAKLİYAT depolarımızda istediğiniz süre depolayabilirsiniz, ihtiyacınız olan her zaman istediğiniz eşyanızı depodan alabilirsiniz depolarımız her gün havalandırılır ve sürekli temizliği yapılır Eşyalarınız depolamadan önce sel, çalınma, ve her türlü afet için sigortalanır ve depoda yerine alınır.

Depolarımızda 24 saat güvenlik kameraları ve muhafaza görevlileri bulunur.

Şehiriçi ve şehirler arası evden eve nakliyat

Şehirler arası nakliyat
Firmamızın gerçekleştireceği taşıma öncesinde eşyalarınız, sizlere ücretsiz olarak hizmet veren eksperlerimiz tarafından tespit edilir. Bu tespitteki amaç; eşyanızı alabilecek aracın, eleman sayısını ve ambalaj-paketleme için gerekli olan malzemenin belirlenmesidir.

Evden eve nakliyatın en önemli konusu iyi paketlemedir. Özenli yapılmış paketleme ve yetişmiş elemanlar ile eşyalar hasar görmeden taşınacak şekilde paketlenir.

Mutfak eşyalarınız ve kırılacak diğer eşyalar özel kutu ve balonlu naylon ile paketlenir. Paketleme gözetimli ve titiz yapılır. Ağır eşyalar özel elemanlar ile taşınır.

Her paket alındığı oda ismi ile numaralanır yeni yerinde açıldığında bu numaralamaya dikkat edilir.

Türkiye’nin her yerine şehirler arası – şehir içi nakliyat hizmeti verilmektedir.

İletişim

Yetkili Bayram UBİÇ
GSM 0533 490 47 36
Telefon 0216 470 09 84 - 0216 470 83 38
Faks 0216 642 74 83
Email
Resmi Web Sitesi www.ekinnakliyat.com
Adres Libadiye cad. Somuncubaba sok. N:5 D:3 GÖZTEPE
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri