Ademsan Mak. Müh İnş. Ve İskele

  • Makine
  • ANKARA

Hakkımızda

Hafif inşaat makineleri sektörüne kaliteli, pratik ve ekonomik çözümler sunmakta olan firmamız, Ankara Ostim Organize Sanayi’de, deneyimli ve dinamik kadrosuyla, son teknoloji ile donanmış, yüksek hassasiyetli teknolojik üretim yapan fabrikasıyla siz müşterilerine hizmet vermektedir.

Ademsan Makine olarak temel felsefemiz, kaliteli ve kullanımı kolay ürünleri sizlerin hizmetine sunmaktır. Bu felsefe ile yola çıkarak, üretim aşamasında dünyaca kendini ispatlamış yedek parçalar kullanmaktayız. İnşaat demiri kesme ve bükme makineleri, kompaktör, perdah makineleri, silindir, derz-asfalt kesme makineleri, gırgır... gibi hafif inşaat makineleri imalatı ve satışı yapan firmamız %100 yerli sermaye ile kurulmuştur.

Ademsan Makine olarak, uzman kadromuzla ve yeterli teknik bilgiye sahip teknik elemanlarımızla, Türkiye’nin her yanına teknik servis sağlamaktayız.

Ankara Ostim Organize Sanayi’deki fabrikamızda, son teknoloji modern makinelerle, imalatın her aşamasında kalite kontrol yaparak, uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğiniz ürünleri sizlerin hizmetine sunmaktayız.

ÜRÜNLERİMİZ;

-ASMA İSKELE

-DIŞ CEPHE TEMİZLİK MAKİNALARI

-DEMİR BÜKME MAKİNELERİ

-DEMİR KESME MAKİNELERİ

İletişim

Yetkili Ramazan Albayrak
GSM
Telefon 0312 395 66 76
Faks 0312 394 23 61
Email info@ademsan.net
Resmi Web Sitesi www.ademsan.net
Adres İvedik Organize Sanayi
28. Cadde 687. Sokak No: 94
Ostim
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri