Polin Su Parkları Ve Havuz Sistemleri A.ş.

  • Havuz Sauna
  • KOCAELİ

Hakkımızda

1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, günümüzde su kaydırakları sektörünü yönlendiren lider şirketlerden biridir. Polin, su kaydırakları ve aquaparkların tasarımı, üretimi, montajı ve işletmesi konularında her kıtada gerçekleştirmiş olduğu başarılı projelerle haklı bir üne sahiptir.

Polin' in müşteri memnuniyetine, AR-GE’ye, üstün kaliteye, uluslararası kabul görmüş normlara bağlılığı, onun bu sektördeki sürekli başarısının anahtarı olmuştur. Yüksek düzeydeki profesyonellik ve dürüstlüğümüzün yanısıra yeniliğe, yaratıcılığa, eğlenceye, güvenliğe, dinamizme, güce, fonksiyonelliğe ve estetiğe büyük önem vermekteyiz.

Polin, en küçük üründen, en büyük ölçekli aquaparklara kadar birçok projeye aynı heyecanla imza atmış bir firmadır (Avrupa'nın, Rusya'nın ve Afrika'nın en büyük Aquaparkları POLİN tarafından hayata geçirilmiştir). Proje ne kadar büyük ya da küçük olursa olsun, Polin aynı üstün hizmeti sunar.

Polin, her projeyi başından sonuna kadar yönlendirir. Aralarında tasarım, mühendislik, üretim ve montajın da bulunduğu, projenin bu tüm aşamaları, Polin bünyesindeki, konularında uzman zengin kadrosu tarafından gerçekleştirilir. Bu, Polin'in önemli bir avantajıdır.

33 yılı aşkın sektör tecrübesi ve 70'i aşkın ülkede gerçekleştirdiği su parkları Polin ürünlerinde kalitenin güvencesidir. Polin, aynı zamanda Dünya Su Parkları Birliği World Waterpark Association –WWA, Avrupa Su Parkları Birliği EWA ve Uluslararası Eğlence Parkları Birliği International Association of Amusement Parks and Attractions-IAAPA üyesidir.

Biz, Polin olarak, müşterilerimizle her zaman kuvvetli ilişkiler kurarız. Yetmişi aşkın ülkedeki müşterilerimize, en iyi ürün ve hizmeti sunmayı sürdürmek, onlara bizim teşekkür şeklimizdir. Dünya'da en geniş ürün çeşitliliğine sahip firmalardan olan Polin başarınızın güvencesidir.

HİZMETLERİMİZ;

-SU PARKLARI

-SU KAYDIRAKLARI

-HAVUZLAR

İletişim

Yetkili Şöhret PAKİŞ
GSM
Telefon 0262 656 64 67
Faks 0262 656 64 75
Email polin@polin.com.tr - ece.islamoglu@polin.com.tr
Resmi Web Sitesi www.polin.com.tr
Adres İstasyon mah. 1495-2 sok. N:1 GEBZE
Şehir KOCAELİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri