Yahyaoğulları İnşaat

  • İnşaat Sanayi ve Malzemeleri
  • ANKARA

Hakkımızda

YAHYAOĞULLARI İnş.Turz.Taah.San. ve Tic.Ltd.Şti. İnşaat sektöründe 1979’dan buyana edinilen tecrübenin 1994 yılında bir şirket çatısı altında toplanmasıyla oluşmuştur.Firmamız, kurulduğu günden bu yana konut ihtiyacı olan vatandaşlarımıza kalite ve sağlamlıktan ödün vermeden en iyi hizmeti sunabilmek amacıyla bir çok proje gerçekleştirmekte ve halihazırda faaliyetlerine devam etmektedir.

Birikimlerini gayrimenkul üzerinde değerlendirmek isteyen müşterilerimize sadece kendi projelerimiz dahilinde bir sınır çizmemekte,her türlü gayrimenkul alımı,satımı veya kiralanması konusunda da yardımcı olmaktayız.

Bunların dışında ,1979’dan buyana inşaat sektöründe edindiğimiz teknik tecrübenin ışığında ,birçok tadilat, tamirat ve taahhüt işleri de yapmaktayız.İç cephe tadilat ve dekorasyon işlerinin yanı sıra, dış cephe tamiratları ve izolasyonları ile çatı sistemlerini de başarı ile uygulayabilmekteyiz.Kısacası İnşaat ,temelden çatıya bizim işimiz.

Günümüzde,konut ihtiyacı olan insanların sektör içerisinde karşılaştıkları zorlukların bilincinde olan şirketimiz,müşterilerimize her türlü garantiyi vermekten çekinmemekte ve yüklendiği projeleri eksiksiz olarak teslim etmek amacıyla azami gayret göstermektedir.Bu amaçla kendini yenileyerek hizmetlerine devam etmektedir.

HİZMETLERİMİZ;

-EMLAK ALIM SATIM

-İNŞAAT

-TADİLAT & TAMİRAT

-EV - VİLLA İNŞAASI

-DIŞ CEPHE MANTOLAMA & İZOLASYON

-BOYA & BADANA

-ÇATI ONARIM & İZOLASYON

İletişim

Yetkili Abdurrahman ÖZDEMİR
GSM
Telefon 0312 447 35 96
Faks 0312 447 35 96
Email info@yahyaogullari.com
Resmi Web Sitesi www.yahyaogullari.com
Adres Bayraktar Mah. Vedatdalokay Cad. No:68-B Çankaya
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri