Alçıpancı Global Alçı

  • Dekorasyon
  • İSTANBUL

Hakkımızda

MİSYONUMUZ
GÖKÇE İnşaat sektör olarak iç mimari projelerle 1996 ' dan bu yana faal olarak hizmet vermektedir . Firmamızın kuruluş amacı , ülkemizin sektörel alandaki mimari gereksinimlerine uyumlu bir uygulamacı firma kriterlerini oluşturarak tercih sebebi olma yolunda idealist bir taşörenlik üstlenmektedir ..

VİZYONUMUZ
Firmamız bir aile şirketi olmakla beraber , firma yetkilerimizin eğitim ve öğrenimleri çıraklıktan bugüne gelen profesyonel ustalık tecrübesiyle bütünleşmiştir.. Firmamızın bünyesinde iç mimar , mühendis , ve teknik elemanlarımız mevcut olup toplam 22 personelden oluşmaktadır ..

KALİTE POLİTİKAMIZ
İş ve idari yetkilerde firma sahibi Halil GAYGUSUZ branş ve iş dallarında pvc imalat atölyecilik ve dekorasyon alanında 16 yıllık iş tecrübesiyle bu alanda hizmet sunmaktadırlar .Firmamız yurt çapında İstanbul ve diğer illerde de faaliyet göstermiş olup , Avrupa ülkelerindeki projelerde de taşörenlik yapmıştır .Firmamız hedef olarak bütün uygulama ve ürünlerinde memnuniyet ve standart garantisi taşımak ,günümüzün trendlerini yakalamaktır.Beğenmediğiniz uygulama ve ürün memnuniyetiniz doğrultusunda değiştirilmektedir yada ücreti iade edilmektedir .

Biz GÖKÇE İnşaat olarak Önceliğimiz Kalite Ve müşteri memnuniyetini , güvenini firma prensibi olarak birinci sırada tutmaktır .Yaptığımız işlerde farkımız taahhüt edilen sürede en asgari zamanda ve yüksek kalitede bir uygulama sunmaktır. Tüm uygulamalarımız siz değerli müşterilerimizin beğeni ve isteği doğrultusunda zevkinize özel çözümler sunarak sanatkar bir performans ile hayallerinizi gerçeğe dönüştürme yolunda sizlere hizmet vermekteyiz ..Dekorasyon bir detay sanatıdır , ve bizler inanıyoruz ki siz değerli müşterilerimiz sanatın ve sanatkarın değerini bilenlersiniz ...

HİZMETLER
Alçıpan
Alçıpan Bölme Duvar
Taşyünü Tavan
Kartonpiyer
Boya Badana
Dekorasyon
Mantolama
Amerikan Panel Kapı
Laminat Parke
Mutfak Dolabı
Banyo Dolabı
Fıratpen
Çatı Modelleri
Çatı Onarım
Kış Bahçesi
Su Tesisatı
Elektirik Tesisatı
Fayans Kalebodur
Ferforje Korkuluk
Alçıpan bölme duvar
Alçıpan Fiyatları
Alçıpan Asma Tavan modelleri
Çatı Malzemeleri Fiyatları
Çatı Katı Modelleri
Çatı Arası izocam şilte
Çatı Yalıtım ve İzolasyon
Onduline Çatı Kaplama
Duşakabin tekne duş setleri
Cam Balkon Katlanır Cam Sistemleri
Kartonpiyer Tavan modelleri
Çatı Uygulamaları
Banyo Dekorasyonu



İletişim

Yetkili Mehmet TUNCER
GSM
Telefon 0216 398 61 59
Faks 0216 592 93 16
Email
Resmi Web Sitesi www.globalalci.com
Adres Ahmet Yesevi Mah. Kaptanı Derya Caddesi Zümrüt Sokak No:33Sultanbeyli
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri