Simaş Çelik Çatı

  • Çatı Kaplama Sistemleri
  • KONYA

Hakkımızda

Faaliyetlerine 1992 yılında başlayan, bir aile şirketi olan SİMAŞ ÇELİK ÇATI 2003 yılında şirketleşerek kendisini daha da geliştirerek çelik konstrüksiyon alanında hizmet vermeye devam etmektedir.

Deneyimli kadrosu ile birlikte; imalat yöntemlerinde modern teknolojiyi tüm ürünlerine yansıtarak bir standarda ulaşmıştır. Yarı mamül maddeyi fabrikasında mamül madde haline getirenSİMAŞ ÇELİK ÇATI, üretimin her aşamasında kalite, verimlilik ve kusursuz hizmetiyle geçen süre içerisinde bu sektörde hak ettiği yeri almakta zorlanmadı. Türkiye genelinde geniş bir pazara sahip olan SİMAŞ ÇELİK ÇATI kısa sürede yurtdışı pazarına açılarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmenin heyecanı içindedir.

Çatı örtüsü, bina, cephe kaplamaları, çelik konstrüksiyon yapılar, akaryakıt istasyonları, silolar, hemzemin geçitleri, köprüler ,demir doğrama,aliminyum doğrama VE İNŞAAT SEKTÖRÜNEDE ATILARAK YAP SAT ŞEKLİ ile bir çok alanda hizmet veren SİMAŞ ÇELİK ÇATI yaptığı imalatları bilgi deneyimlerini konularına uygun etüd, tasarım ve projelerle destekleyerek müşterilerine en iyi hizmeti verme çabasındadır.

ÇELİK BİZİM İŞİMİZ SİMAŞ ÇELİK ÇATI KALİTESİYLE VE DENEYİMLİ KADROSUYLA HİZMETİNİZDEYİZ .

MİSYONUMUZ
İnşaat sektöründe, şirketimizin hedefleri ve ilkeleri doğrultusunda; Çalışanlarımızın ve müşterilerimizin beklentilerini en üst düzeyde karşılayarak, kaynakları en verimli şekilde kullanarak, sürekli büyüme ve gelişme ile birlikte rekabet edebilir ürün ve hizmetleri sunmaktadır.

VİZYONUMUZ
Yaptığımız ve yapacağımız tüm çalışmalarda, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutarak, taahhütte bulunulan işlerin tam zamanında "sıfır" hata ve eksiksiz olarak yerine getirilmesini, müşterilerimizle bulunduğumuz sıkı bağ ve güçle yeni projelere yelken açmaktır. Simaş çelik çatı; endüstriyel sanayi yapıları, hangarlar, depolar, ambar binaları, spor salonları gibi yapıları ön üretimli, çelik yapı olarak üretmektedir. İster projelendirilmiş işleriniz de, isterseniz kendi proje grubumuz ile bizim projelendireceğimiz işlerinizde simaş çelik çatı


firması sizin beklentilerinizle örtüşecek en iyi ve doğru hizmeti sunar simaş çelik çatı; olarak her zaman doğru tercih edilen olmakla birlikte heyecanla hizmet vereceğimiz yeni kuruluşlarımıza seçkin projelerimizi sunmaktan gurur duyarız. Aynı Çatı Altında Değişmeyen Kalite ve Hizmet İnşaat sektöründe, şirketimizin hedefleri ve ilkeleri doğrultusunda; Çalışanlarımızın ve müşterilerimizin beklentilerini en üst düzeyde karşılayarak, kaynakları en verimli şekilde kullanarak, sürekli büyüme ve gelişme ile birlikte rekabet edebilir ürün ve hizmetleri sunmaktadır.

İletişim

Yetkili Ethem ÇAKIR
GSM 0507 991 00 15 - 0507 99100 16
Telefon 0332 352 25 93
Faks 0332 352 25 94
Email bilgi@simascelikcati.com
Resmi Web Sitesi www.simascelikcati.com
Adres Şeref Şirin mh Avkatlar sk Hacı Mahmut İşhanı NO:123/124 Karatay/konya FABRİKA:Zafer san Horozluhan mh Uygarlar sk NO:29/31 / 42052
SELÇUKLU
Şehir KONYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri