Etçii Steakhouse

  • Restorantlar
  • İSTANBUL

Hakkımızda

"etçii" The Butcher Shop & STEAKHOUSE restaurantımızın ilki 2008yılı Temmuz ayında, Manastır Yolu Caddesi No:54 te Tuzla' da hizmeteaçılmıştır. 2009 yılında ise; Ataşehir'de Küçükbakkalköy Mah. AhmetMuhit Dranas Sk.No:25/A Ataşehir'de, Bebek Etçii STEAKHOUSE ManolyaSokak No: 1 Bebek - Beşiktaş'ta ve 2010 yılı Ocak ayında açılacakolan Bahçeşehir Etçii The Butcher Shop & STEAKHOUSE şubeleriyle herdaim hizmetinizdedir.

Müşterilerimiz enfes görünümlü ve geniş yelpazede yaratıcı bir menü içinden ya da direkt et teşhir reyonumuzdan seçecekleri özenle hazırlanmış etleri, dökümlü ızgarada pişirilişini izlerken, bir yandan da hafif müzik eşliğinde, ahşap dekore edilmiş şık mekanımızda tadacaklardır.

Kasap ve Restaurantımızda müşterilerimizin üst düzey beklentileri, teknolojik yenilikler, faaliyet sektörümüzle ilgili olan son trend makine ve cihazlar ve yüksek standartlar dikkate alınarak, tüm alt yapı ve dekorasyon konsepti geliştirilmiştir.

Ayrıca fabrika ve restaurantımızda TSE ISO 9000, TSE 22000 Gıda Güvenirliği ve TSE Hizmet Yeterlilik Belgelerine sahiptir. Tüm ürünlerimiz T.K.İ. Bakanlığı denetimi altında olup, Çalışma İzni, Gıda Sicili ve Üretim İznine sahiptir. Rutin olarak her ay T.K.İ. Bakanlığının akredite edilmiş KONTROLLAB laboratuarı tarafından denetim yapılmaktadır.

Tuzla'daki bu ilk restaurantımızın ardından, gelecek hedefimiz “etçi” markamızın her geçen gün yenilikler eklenip şubeleşerek büyümesi ve gelişmesidir.

Personel Politikamız da aynen Müşteri memnuniyeti standartlarımız gibi üst düzeyde tutulmakta olup, Personel Memnuniyeti=> Müşteri Memnuniyeti => İşletme Memnuniyeti izleyeceğimiz genel personel ve işletme politikamızdır.

MÖNÜMÜZ;

-KÖFTE ÇEŞİTLERİ

-SALATALAR

-IZGARA ET ÇEŞİTLERİ

-SOĞUK İÇECEKLER

-SICAK İÇECEKLER

-TATLILAR' dan oluşmaktadır.....


İletişim

Yetkili Mehmet Emin ASLAN
GSM
Telefon 0216 393 34 42
Faks 0216 393 18 46
Email
Resmi Web Sitesi www.etciisteakhouse.com
Adres Aydınlı mah. Hüzzam sok. N:3-B TUZLA
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri