Yapı Grup

  • Danışmanlık
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Yapı Koordinasyon Merkezi, İnşaat Mühendisi Yusuf Sürertekin tarafından kurulmuştur. İnsan Kaynakları üzerine bugüne kadar yaptıkları başarılı çalışmalar ile sektörde belli bir markalaşma sürecinin ardından Yapigrup.Com ile Yapı Koordinasyon Merkezi bünyesinde faaliyetlerine devam etmektedirler. Yurtdışında ve Türkiye deki merkez illerde irtibat ofisleri ile alanında yaygınlaşmış bir ağa sahip olan Yapı Koordinasyon Merkezi, kendini sürekli geliştirerek kaliteli hizmet anlayışını benimsemiştir. Hizmetlerine her zaman kalite politikası ile yaklaşan Yapı Koordinasyon Merkezi; memnuniyet ve başarıyı ilke edinmiştir.

Hizmet kaynaklarından Yapigrup.Com tüm işveren ve çalışanların buluştuğu en büyük saha haline gelmiştir.

Çalışmalarımızda bize inanan ve güvenen tüm firma ve üyelerimize teşekkür ederiz…

Yapı koordinasyon merkezi yapı sektörüne ait hizmetlerini gün geçtikçe güncelleştirmektedir. Sadece danışmanlık hizmetleri ile sınırlı kalmayıp yapı alanında bir çok işte başarılı olma hedefi ile yapı koordinasyon merkezi hizmetlerini güncellemektedir. İşte bunlardan birkaçı :

Danışmanlık : "doğru iş'te doğru insan" ilkesiyle hareket edip sizin aradığınız pozisyona en uygun personeli bulur.

Mailing Hizmeti : Yapı Koordinasyon Merkezi havuzunda barındırdığı onbinlerce firmaya sizi ve ürünlerinizi mailing yolu ile tanıtır.

Portal ve Reklam Hizmeti : Web portalımızda sizinde ürünlerinize yer vererek, sizi binlerce firma ve onbinlerce üyeye tanıtmış oluruz.

ISO Belgelendirme : Yapı koordinasyon merkezi yönetim sistemi danışmanlık ve belgelendirmede yapıyor.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0216 567 54 00 - 0216 567 67 00
Faks 0216 567 67 07
Email info@yapigrup.com
Resmi Web Sitesi www.yapigrup.com
Adres Fahrettin Kerim Gökay cad. İftar apt. Nr:184 K:3 D:6 Göztepe Kadıköy
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri