Agsu Limited Şirketi

  • Gıda
  • MERSİN

Hakkımızda

Agsu Gıda, Tarım, Elektronik, Bilgisayar, Yazılım San. Tic. Ltd. Şti., 2005 yılında Mersin'de kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, öz kaynaklarıyla yatırıma önem veren Agsu, çok çeşitli faaliyet alanlarında nitelikli hizmetler ve kaliteli ürünler sunmayı kendisine ilke edinmiştir. Şu anda şirketimizin aktif olarak faaliyette bulunduğu sektörler: gıda ve tarım (Agsu Bıldırcın Çiftliği ve Satış Reyonu) ile bilgisayar, iletişim ağları ve yazılımdır (AgsuNET).Faaliyette bulunduğu tüm sektörlerde müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğundan; şirketimiz, üretilen ürünler ve sunulan hizmetlerde, vermiş olduğu sözleri tutacağını garanti etmektedir. Bu nedenle müşterilerimiz markasını gördükleri her yerde, tereddüt etmeden şirketimize güvenebilmektedirler.

AgsuNET, AGSU Limited Şirketi'nin bilgi işlem ve teknoloji departmanıdır.

Departmanımız; bilgisayar yazılımları, network altyapıları, sunucu kurulumları, akıllı web uygulamaları, e-ticaret portalleri, sesli (VoIP) ve görüntülü (Video) haberleşme konularında danışmanlık hizmetleri ve anahtar teslim çözümler sunmaktadır.

AgsuNET - Hizmetlerimiz
AgsuNET'in bilişim ve teknoloji alanında müşterilerine sunduğu başlıca hizmetler aşağıda verilmiştir:


Bilgisayar yazılımları: Kurumlar ve kişisel yazılım ihtiyaçları için hazır paket çözümler veya özel ihtiyaca yönelik geliştirilen yazılım paketlerini kapsamaktadır.

Network altyapısı: Kurumsal bilgi işlem altyapılarının projelendirilmesi ve kurulumu konusunda anahtar teslim network çözümlerini kapsamaktadır.

Sunucu kurulumları: Kurumların bilgi işlem sistemlerinin oluşturulması, gerekli sunucuların kurulması ve ihtiyaca göre konfigüre edilmesi; ayrıca antivirus, firewall gibi kurumsal güvenlik çözümleri hizmetlerini kapsamaktadır.

Web uygulamaları: Firmalar için akıllı web sayfalarının hazırlanması, e-ticaret paketleri ile internetten satış sistemleri kurulum hizmetlerini kapsamaktadır.

Sesli (VoIP) ve Görüntülü (Video) haberleşme: Kurumlar için Internet telefonları, video telefonlar ve video konferans sistemlerinin sağlanması; gerekli altyapının projelendirilerek temin edilmesi hizmetlerini kapsamaktadır.

Danışmanlık Hizmetleri: Kişi veya kurumların, bilişim ve teknoloji alanlarında gereksinim duydukları tüm konularda sürekli danışmanlık hizmetlerini kapsamaktadır.

Bıldırcın Çiftliği
Bıldırcın Çiftliği, 2000 yılında, Mersin Gözne Yolu üzerinde kurulmuştur. Firmanın amacı, üretilen doğal bıldırcın ürünlerini birinci elden günlük olarak müşterilerine sunmaktır.


Türkiye'de kurulan ilk bıldırcın çiftliklerinden biri olan Bıldırcın Çiftliği, yıllardır alanında Türkiye'nin en önde gelen işletmelerinden biridir. Müşteri sağlığına önem veren firmamız, şu anda faaliyet göstermekte olan birçok işletmenin aksine, Sağlık ve Köyişleri Bakanlığı'nın zorunlu tuttuğu işletme belge ve ruhsatlarına, ürünlerini üretmek için ilgili bakanlıklar tarafından onaylanan altyapıya ve teçhizatlara sahiptir.


Bıldırcın Çiftliği, 2005 yılında şirketleşerek, AGSU Limited Şirketi'ne dahil olmuştur. Bu sayede işletmemiz, idari yapısını ve yatırımlarını geliştirerek, müşterilerine sunduğu hizmet ve ürün kalitesini bir kat daha arttırmıştır.

İletişim

Yetkili Ümit HALLAÇ
GSM 0532 557 67 91
Telefon 0324 462 72 02
Faks 0324 462 72 01
Email bilgi@agsu.net
Resmi Web Sitesi www.agsu.net
Adres Bıldırcın Çiftliği Gözne Yolu 10. km. (Jandarma atış poligonu yanı)
Şehir MERSİN

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri