Fts Teknik Soğutma

  • Isıtma Soğutma ve Havalandırma
  • ANKARA

Hakkımızda

Firmamız uzun yıllardır soğutmadaki tecrübesini ve teknik birikimini günümüze taşıyan, kalitesinden ödün vermeden, mükemmellik anlayışı ve sınırsız müşteri memnuniyetini kendisine hedef olarak seçen, satış sonrası servis desteği ile hizmet veren tasarım ve mühendislik firmasıdır.

Soğutma sektöründe eğitimli teknik personelimiz ile sürekli gelişen teknolojiyi yakından takip ederek, müşterimize en kaliteli en ekonomik çözümler sunmak VİZYONUMUZDUR.

Soğutma sektöründe teknolojik gelişmelere uyum sağlayan insana ve çevreye duyarlı ürünleriyle hizmetlerinde keliteden ve güvenden ödün vermeyem bir firma olmak MİSYONUMUZDUR.

SOĞUK HAVA DEPO PANELLERİ
Paneller erkek – dişi olarak Cam – lock kilit sistemi ile pratik olarak kilitlenmektedir.
Kilitler kavrama ve çekme özelliği sayesinde gevşeme ve sökülme ihtimalini ortadan kaldırmaktadır.
Panel birleşim noktalarında sac kullanılarak poliüretan – sac arasındaki bağın güçlendirilmesi sağlanmış ve panellerin birleşim noktalarında düzgünlüğü garantilenmiştir.
Panellerin yüzey sacları birleşim yerlerini gizleyen ve sacın mukavemetini artıran su desenli formda üretilmektedir.

TEKNiK SERViS UYGULAMALARI
FTS Teknik Soğutma satışını ve taahhütünü gerçekleştirdiği tüm malzemeler için kendi bünyesinde bulundurduğu teknik servis birimleriyle her türlü bakım ve onarım hizmetlerini gerçekleştirmektedir. Proje bazlı Danışmanlık ve Mühendislik hizmetlerini eğitimli kadrosuyla tüm Türkiye genelinde sunmaktadır.

İletişim

Yetkili Köksal ARABACI
GSM 0554 489 03 23
Telefon 0312 385 07 70
Faks 0312 385 07 40
Email info@ftssogutma.com - ftssogutma@gmail.com
Resmi Web Sitesi www.ftssogutma.com
Adres 818. sokak 25 Nolu iş merkezi No:1 Ostim
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri