Şahin Paslanmaz Metal

  • Gıda Makineleri
  • KONYA

Hakkımızda

1980 yılında Konya Karatay Sanayisindeki 200 m² lik atölyemizde AISI 304-316 Kalite paslanmaz (Cr-Ni) malzeme kullanılarak müşterilerimizin istekleri doğrultusunda standartlara uygun kaliteli bir üretime başladık. Süt ürünleri sektörü ,Şekerli mamüller sektörü,Petrokimya,Farmakoloji,dallarında hizmet verdik.Sürekli artan iş kolları ve iş hacminin artmasıyla daha iyi hizmet vermek amacıyla 1999 yılında Büsan Sanayi Sitesindeki 1500m² lik çalışma alanı olan fabrikamıza taşındık.müşterilerimize zamanında ve kaliteli bir üretim sağlamak amacıyla gerekli olan makineleri temin ettik.

Süt ürünleri sektörüne sunduğumuz Süt Pişirme Kazanları ,Tereyağı Gramaj ve Şekillendirme Makineleri , Yoğurt vakum lama Üniteleri, Stok Kazanları zamandan ve işçilikten büyük tasarruf sağlamaktadır.

Şekerli Mamüller sektörü için ürettiğimiz Lokum, şeker , pekmez, reçel vb. ürünlerin pişirildiği kazanlar ,bonbon, toffe,lolipop türü şekerlerin üretiminde kullanılan Vakum lama üniteleri ve soğutma masaları güvenle hizmet vermektedir. Çikolata Üretimi için gerekli olan bilyalı karıştırma kazanları , dinlendirme kazanları ve yağ eritme kazanları tesis olarak kurulmaktadır. Ayrıca bu makinelerin ısı ihtiyacını karşılayacak kapasitede Kızgın yağ Kazanları imal edilmektedir.

Kimyasal maddeler , zirai ilaçlar ve biyolojik ürünlerin üretiminde(karıştırılması ve damıtılması) kullanılan makine ve ekipmanların üretimi kapasiteye bağlı olarak yapılmaktadır. Sıvı jel, katı jel üretimi için gerekli olan makineler ve toz karıştırma mikserleri istenilen kapasitede yapılmaktadır.

Şahin Paslanmaz Metal Sanayi 1980 yılından bu yana sahip olduğu tecrübe ve bilgi birikimiyle yeni teknolojileri birleştirerek sanayicilerimiz için en kaliteli, en kullanışlı paslanmaz makine ve ekipmanları sunmaya devam etmektedir.

PASLANMAZ SAC-BORU-PROFİL-LAMA-VANA-FİTTİNGS SATIŞI & GIDA,TEKSTİL,PETROKİMYA,SÜT FABRİKA VE TESİSLERİ LOKUM-ŞEKER-ÇİKOLATA-REÇEL-PEKMEZ HELVA PİŞİRME VE VAKUMLAMA MAKİNALARI İMALATI YAPMAKTADIR.

Başlıca ürün gruplarımız;

Süt Sektörü
Şeker Sektörü
Kimya Sektörü
Paslanmaz Satış
Özel İmalatlarımız

İletişim

Yetkili Yavuz ŞAHİN - Yılmaz ŞAHİN
GSM
Telefon 0332 345 07 28
Faks 0332 345 03 38
Email bilgi@sahinpaslanmaz.com.tr
Resmi Web Sitesi www.sahinpaslanmaz.com.tr
Adres Ankara Yolu Büsan Özel Organize Sanayi Bölgesi 7. Sokak No:2 Karatay
Şehir KONYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri