Gazikent Motorlu Çalışma Peugeot Servis

  • Otomotiv ve Yan Sanayi
  • GAZİANTEP

Hakkımızda

Otomotiv sektörüne 1927 yılında Gaziantep’ te Anadolu garajı adı altında garaj işletmeciliği, bidon ile akaryakıt satışı ve lastik satışı ile başlayan firmamız sırası ile Tatko-Dodge, Verdi Türk Motor-Jeep, Otosan-Ford, Mais-Renault acenteliklerini yapmıştır.

Halen 3. kuşak şirket kurucusu Ekrem Kayalı tarafından faaliyeti devam ettirilen şirketler aşağıdaki gibidir.

* Mogul Tekstil - Dokusuz örgüsüz kumaş üretimi

*Fırat otomotiv - Şanlıurfa Renault Yetkili Satıcılığı

*Ayrıca sadece bununla kalmayıp Türkiye’de yatırımlarıyla pazarda uzun soluklu yer almayı hedeflediğinden 2006 yılında Peugeot bayiliğini de bünyesine katarak GAZİKENT MOTORLU ARAÇLAR' ı kurmuştur.

* Aynı zamanda GAZİKENT MOTORLU ARAÇLAR ‘ ın bünyesinde yurtdışından 0 km araçlar (Mercedes, BMW, Audi, Volkswagen, Jeep, LandRover, Porsche, Chrysler, Opel, Peugeot, Ford, Kia, Hyundai, Cadillac, Lincoln, Chevrolet) ithal etmeye başlamış, bununla hizmet ağını da geliştirerek bu piyasanın en büyük temsilcilerinden biri olmanın temellerini atmıştır.


ANADOLU GARAJI adı altında faaliyet gösteren firmalarımız büyümeye ve gelişmeye devam ederken, bu dinamik yapı içerisinde teknolojik sistemleri kullanan, eğitimli ve uzman personelimiz ihtiyaçlarınızı maksimum düzeyde karşılamaya her an hazırdır.


Vizyonumuz,

Kendi pazarında tüketicilerin; arz, talep ve maksimum seviyede memnuniyetine katkıda bulunarak, pazarında liderliği temsil edecek oluşumları sağlayarak, çalışanlarıyla bir bütün olarak beklentileri en üst düzeyde karşılayarak faaliyet gösterdiği pazarların tartışmasız lideri olmaktır.

Misyonumuz,

Kaliteli ürünleri, yenilikçi ve üstün hizmet anlayışıyla tedarik edip pazara sunarak, müşteri beklentilerini en üst düzeyde gerçekleştirmek. İyi bir çalışma ortamı oluşturarak çalışanların ve çevrenin menfaatlerine en üst düzeyde katkı yaratıp ülke ekonomisine de önemli ölçüde katma değer oluşturmaktır.

Hizmetlerimiz,

Hizmet kalitesini her geçen gün yükselten firmamız, kampanyalarını müşterilerinin cep telefonlarına mesaj göndererek duyurmakta ve plazamıza davet etmektedir.

Satış, servis, yedek parça, 2.el, finans ve sigorta departmanlarımızla tüm müşterilerimizin ihtiyaç duydukları anda yanında olmak ve sorunlarını olumlu sonuçlandırmak en büyük amaçlarımızdandır.

Biz; kaliteden ödün vermeyen, çevre ve topluma duyarlı, bilgi ve tecrübeyi sürekli geliştiren, şeffaf, güvenilir ve başarılı bir ekibiz.

Müşteri İlişkileri
Otomotiv Sektörü'nde "Müşteri odaklı hizmet şirketi" olmak gibi oldukça iddialı bir hedefle yola çıktık. Bizim için araç satmak bir sonuç değil bir başlangıç... Yeni bir müşteri ve yeni bir hizmet süreci..

Müşteri ihtiyaç ve beklentilerinin sürekli değiştiği ve her zamankinden daha fazla önem kazandığı günümüzde, Peugeot'un müşteri memnuniyetine verdiği değere paralel olarak durmaksızın çalışıyor, "Müşteri odaklı hizmet" anlayışını herşeyin üzerinde tutuyoruz.


Evet... Biz, "Tam Müşteri Mutluluğu" anlayışımız çerçevesinde, karşınıza kusursuz olarak çıkmak istiyoruz. Ürün / teknik konularında bilgilendirmeden servis ve test sürüşü randevusu vermeye, Yol Yardımı Hizmetleri'nden 'Kampanya Yönetimi'ne kadar birçok hizmetin verildiği Plazamızda ayrıca, 'Müşteri Memnuniyeti ölçümü' ve 'Tele Satış/Pazarlama' gibi hizmetler de sunuluyor.



İletişim

Yetkili Meltem HAKSAL
GSM
Telefon 0342 324 92 92
Faks 0342 324 60 22
Email info@gazikent.com.tr
Resmi Web Sitesi www.gazikent.com.tr
Adres Sani Konukoğlu Bulvarı No:57 Şehitkamil
Şehir GAZİANTEP

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri