Özkan Makine Hidrolik Kumandalı Makine Ve Atasman İmalat San. Ve Tic.

  • Makine
  • SAKARYA - ADAPAZARI

Hakkımızda

Firmamız 1970 Yılında Ömer ÖZKAN Tarafından Sakarya'da Kurulmuştur.Firmamızın 1996 Yılına Kadar; Dizaynı tamamen kendisine ait özel imalat makineleri imal etmiştir.bunlardan bazıları ; Av Tükeği namlu delme ve honlama makinesi , Tam otomatik ağaç mandal imalat makinesi, atık demir değerlendirme makineleri, torna tezgahları imalatıVb.

.2003 yılında yeniden yapılanma çalışmaları sonucunda yeni imalat fabrikamıza taşınmış ve ürün yelpazesini genişletmiştir.
Her geçen gün müşterilerimize daha iyiyi , daha güzeli Sunmanın heyecanı ile ülkemizde konusunda ilklere imzasını atan bir firma olmayı sürdürmekteyiz

.Firmamız;Türkiye'de ilk ve tasarımı tamamen kendisine ait, traktöre 1 dakika gibi kısa sürede hiç bir yardımcı alet ve takım kullanmadan monte edilebilen portatif hidrolik ön yükleyici sistemini geliştirerek, Değerli müşterilerimize sunmanın Haklı Gururunu Yaşamaktadır.

Firmamız tarafından geliştirilen FL serisi yükleyiciler ile, konstriksiyon yapısı,ataşman değişim adaptörü , joystick kumanda sistemi, dengeleme sistemi,hidrolik amörtüsör sayesinde sarsıtısız çalışma özellilleri ile yine Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdik.

ÖZKAN MAKİNA ; güçlü AR-GE yapısı ile müşterilerimizden gelen farklı ürün taleplerini kısa sürede hayata geçirip, müşterilerimizin kullanımına sunmaktadır . Bu kapsamda yapılan AR-GE çalışmaları neticesinde Traktörlere 3 nokta askı sistemiyle monte edilen B SERİSİ KANAL KAZICILAR Siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunulmuştur.

ÜRÜNLERİMİZ
*L SERİSİ ÖN YÜKLEYİCİLER
*FL SERİSİ ÖN YÜKLEYİCİLER
*Alttan Açılır Kazanlı
*Sabit Kepçe Kazanlı
*YÜKLEYİCİ MONTELİ KAR KÜRÜME ATAŞMANI
*TRAKTÖRE MONTELİ KAR KÜRÜME ATAŞMANI
*PROFESYONEL KANAL KAZICILAR
*B SERİSİ Portatif Kanal Kazıcı






İletişim

Yetkili Özkan ÖMER
GSM 0542 265 65 80
Telefon 0264 282 16 80 - 81
Faks 0264 271 37 96
Email fatih@ozkanmakina.net - info@ozkanmakina.net
Resmi Web Sitesi www.ozkanmakina.net
Adres Zirai Aletler Sanayi Sitesi Yılgenci Sokak No:16
Sakarya/ADAPAZARI
Şehir SAKARYA - ADAPAZARI

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri