Naksan Ambalaj

  • Ambalaj
  • GAZİANTEP

Hakkımızda

Şirketimizde, sorumlulukları paylaşmış sinerji ve takım ruhuna sahip yöneticileri ve 1000'den fazla NAKSAN çalışanı ile evrensel kalite ve standartlarda ürün ve hizmetler sunmayı, müşterilerimiz, bayilerimiz ve işbirliği yaptığımız tüm kuruluşlar için güvenirlilik, devamlılık ve saygınlık simgesi olmayı, kendimize hedef seçtik.
Global pazarlardaki en son gelişmeleri iyi bir zamanlama ile kendi şirketlerimizde uygulamaya çalıştık, imkanlar dahilinde hiçbir fedakarlıktan kaçmadık.Kuruluşumuzdan itibaren, müşterilerimizin gereksinimlerini dinleyerek hareket etmeyi ve birlikte çalıştığımız firmalarla ölçek farkı gözetmeksizin aynı kalite ve hizmet anlayışını vermeye dikkat ettik.

KALİTE KAVRAMINI ÖZÜMSEDİK...

Sonuç olarak insana değer veren ve müşteri odaklı yapımızın uzun vadede bizlere neler kazandırdığını gördük ve bu anlayışa daha fazla bağlandık.

Saygılarımızla,
EN BÜYÜK KAZANCIMIZ BİZE DUYDUĞUNUZ GÜVENDİR..

Çalıştığı firmalarla ölçek farkı gözetmeksizin aynı kalite ve hizmet anlayışını uygulayan NAKSAN Plastik organizasyonunu da bu prensipler üzerine oluşturmuştur.

Bizler insana değer veren ve müşteri odaklı yapımızın uzun vadede bizlere neler kazandırdığını gördük ve bu anlayışa iyice bağlandık.

Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin önümüzdeki dönem için hedefleri:

1. Müşteri memnuniyetini arttırarak devam ettirmek
2. Yeni ve daha istikrarlı pazar yapısı oluşturmak. İhracatı arttırmak
3. Katma değeri daha yüksek ürünlere yönelmek
4. NAKSAN markasını uluslararası bir marka haline getirmek.


Bu nedenle,

Yaratıcılık: Başarı için en temel özelliğimizdir firmamızda varolan her görüşün tartışılmasına fırsat tanıyan sistemimiz bizlerin değişen koşullara adapte olmamızı sağlamakta ve başarımızı sürekli kılmaktadır
Tutarlılık: Verilen sözlerle yapılan işler arasındaki tutarlılık yani verilen sözlerin arkasında olunması şirketimizi diğer benzerlerinden ayırmaktadır.
Kalite: Müşterilerimizin beklentilerini ürün ve hizmetlerimize yansıtabilme yeteneğimizi göstermekte olan bir ölçüdür Bunu sağlamak için şirketimiz müşteri odaklı yönetim sisitemini benimsemekte ve hiçbir önyargıya müsaade etmeksizin istenen ürün ve hizmeti zamanında ve kaliteli olarak yönlendirebilmektedir.
Takım Çalışması: Biz başarının sadece takım çalışması sonucu oluşabileceğine inanıyoruz. Takımın her bir üyesi diğerini desteklemektedir.
Maliyet Hedeflemesi: Şirketimiz tüm bu kalite hedeflemesi arasında ayrıca her türlü gereksiz giderlerin önlenmesi için yoğun çaba harcamakta ve kaliteyi sizlere en ucuza maledebilme hedefi gütmektedir.

ÜRÜN GRUPLARI;

-AMBALAJ FİLMLERİ

-MARKET ÜRÜNLERİ

-TAŞIMA POŞETLERİ

-SHRİNK

-ZİRAİ ÜRÜNLER

-ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER

İletişim

Yetkili Bahattin AKILOĞLU
GSM
Telefon 0342 211 21 21
Faks 0342 211 21 00
Email info@naksan.com.tr
Resmi Web Sitesi www.naksanplastik.com
Adres 1. Organize Sanayi Bölgesi 18 Nolu Cadde, No : 13 Başpınar
Şehir GAZİANTEP

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri