Ckr Elektronik

  • Elektrik Elektronik
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Çakır Elektronik, ticari ve endüstriyel amaçlı elektronik malzeme kullanıcısına, ürün, servis çözüm olanakları sunmaktadır. Dünyanın en rekabetçi pazarları arasında yer alan yarı iletken malzeme sektöründe giderek artan satış hacmi ile İstanbul merkezinde birçok elektronik malzeme üreticisi firma ürünlerinin dağıtımını yapmaktadır.
Çakır Elektronik; telekominikasyon, bilgi sistemleri, otomotiv ve ulaştırma, medikal, endüstriyel malzeme ve tüketici elektroniği konusunda faaliyet gösteren müşterilerine geniş tedarkçi yelpazesi ile teknoloji çözümleri getirmektedir.

Müşterilerimizin ürünlerinin geliştirilmesi ve üretim aşamalarının her kademesinde, süreci kolaylaştırarak hızlandırılmasını sağlayacak, müşteriye özel hizmet ve uzmanlık sunmaktadır. Tedariçilerimiz tarafından geliştirilenyeni teknolojiler ve binlerce yeni yarı iletken malzeme, sektörün beklenti ve isteklerine bağlı olarak değerlendirilmektedir. Müşterilerimiz bu teknoloji ve yeni malzemeleri; ev güvenlik sistemlerinden global telekominikasyon ağlarına kadar olan projelerinin tasarımında ve üretiminde kullanılmaktadır.

Yarı iletken malzemeleririn konsept aşamasından pazara kadar uzanan yolculuğu günümüz iş çevrelerinde giderek hayli karmaşık bir yapıya sahip olmuştur. Teknoloji, ürün tasarımı ve üretim konusunda hızlı değişiklikler yaşanmaktadır. Bu atmosferde, Çakır Elektronik karmaşık tedarik zincirleri arasındaki bağlantıları kurmak, problemleri çözmek ve ürün tasarımı, hammade planlaması, stok yönetimi, üretim yönetimleri süreçlerini hızlandırmak ve daha efektif kullanılmalarını sağlama misyonunu belirlemiştir.

Uzun bir Pazar tecrübesine sahip Çakır Elektronik, müşteri ve tedarikçileri ile yakın bir ilişki kurarak, yenilikçi ve global talep ve gereksinmelere entegre olma sürecinde başarısını kanıtlamıştır.

ÜRÜNLERİMİZ;

-MODÜLLER

-LED

-TRANSİSTÖR

-DİODE

-ROLE

-LCD DİSPLAY

-OPTO IC

-ENTEGRE

İletişim

Yetkili Taner ÇAKIR
GSM
Telefon 0212 292 63 94
Faks 0212 292 63 95
Email taner@ckrelc.com
Resmi Web Sitesi www.ckrelc.com
Adres
Kemankeş Mahallesi Yemişçi Hasan Sokak
Karahan İş Hanı No:1 Kat:2 Daire:18-19
34425 Karaköy
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri