Poşetsan Ambalaj Sanayi

  • Ambalaj
  • TEKİRDAĞ

Hakkımızda

Poşetsan, 1980 yılında, un ve çay poşetleri üreterek ambalaj sektörüne adım atmıştır. Bugün üretim değer ve ölçekleri bakımından dünya standartlarındadır. Üretimde kaliteden taviz vermeden inovasyon çalışmalarını sürdürmüş, iş ortaklarının (müşterilerinin) ürün-ambalaj ilişkisini göz önünde bulundurarak mali-etkin çözümler üretmiştir. Bugün yalnız Türkiye’ye değil, dünyada yakın ve uzak coğrafyadaki bir çok ülkeye ürün ve hizmetlerini sunar hale gelmiştir. Poşetsan, gelecekte daha büyük adımlar atmak için nitelikli insan kaynağına, alt yapı yatırımlarına ve kurumsal stratejilerine güvenmektedir.

Varoluş nedeni
Kaliteden taviz vermeden inovasyon çalışmalarını sürdürmüş, iş ortaklarına sağlıklı, katma değer yaratan ve ekonomik anlamda rekabetçi ambalaj çözümleri sunmak, geliştirmek.

Gelecek hedefleri
Şirket bünyesinde oluşan fonları ve konjonktürel fırsatları şimdiye kadar olduğu gibi gelecek hedefleri ve yeni fizikî yatırımlar için de kullanmak suretiyle; Kriz ve konjonktürel düşüş dönemlerinde dayanıklı olmak.

Yenilikçi ambalaj çözümlerini takip etmek ve üretmek suretiyle uluslararası ölçüde öncü olmak ve bu konudaki iddamızı sürdürmek.

Poşetsan’ı ve sıvı paketleme ambalajlarında “Sunbrick”i uluslararası pazarda bilinen ve tercih edilen marka haline getirmek.

İlkeleri
Sürekli inovasyon
Uzun soluklu iş ortaklığı
Sadakat ve samimiyet
Çevreye ve insana saygı

ÜRÜNLER;

-KAĞIT POŞET GRUBU

-SUNBRİCK (ASEPTİK AMBALAJ GRUBU)

-FLEKSIBIL AMBALAJ GRUBU


İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0282 758 20 01
Faks 0282 758 20 07
Email info@posetsan.com
Resmi Web Sitesi www.posetsan.com.tr
Adres Organize Sanayi Bölgesi Atatürk Caddesi 5. Sokak No:3 Çerkezköy
Şehir TEKİRDAĞ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri