Mellow Minder

  • Dekorasyon
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Mellow, 2006 yılında alternatif mobilya sistemleri üretmek üzere kurulmuş dinamik bir şirkettir. Şirketin strafor dolgulu minder üretiminde Mellow markası kullanılmakta; strafor, sünger ve türevleri dolgulu alternatif mobilya üretiminde ise Mellow ile birlikte Capri ve CookyCream - C&C markaları da kullanılmaktadır. Sektörün en eski markaları arasında yer alan Capri, 2000 yılında kurulmuş ve 2006 yılında Mellow bünyesine alınmıştır.Mellow'un ürün yelpazesinde, iç ve dış mekanlarda kullanıma yönelik, strafor dolgulu koltuk ve minderler başta olmak üzere, özel tasarımlı oturma grupları da bulunmaktadır. Kaliteli üretimiyle kısa sürede Avrupa ülkeleri ile ABD'deki benzer üreticilerin de dikkatini çeken Mellow, bazı ülkelerden işbirliği teklifleri almış; Yunanistan, Almanya, Avusturya, Bulgaristan, Litvanya, Suriye gibi ülkelere ihracata da başlamıştır.
Mellow, kendine özgü sıra dışı tasarımlarında kaliteyi ve müşteri memnuniyetini ilke edinmiştir. Farklılık arayanların beklentilerine tasarım, konfor, kumaş kalitesi, özel dikiş ve dolgu sistemi gibi arayışlarla cevap veren Mellow, ürünlerinde keyif ve rahatlık sunmanın gururunu yaşamaktadır.Yazlık-kışlık açık hava mekanları, plaj-bahçe-havuz başı ürünleri, iç mekanlar, ev-ofis-cafe-restaurant kullanımına yönelik minder, puf koltuk, yastık, oturma grubu gibi ihtiyaçlar için Mellow'da her zevke uygun bir seçenek bulabilirsiniz.
Kalite ve tasarım konusunda sektörün öncülüğünü üstlenen Mellow'un özel tasarımları rahatlık arayanların dikkatini çekmiş ve Mellow aranan bir marka haline gelmiştir.
Mellow ürünleri internet üzerinden de birçok alışveriş sitesinde satışa sunulmuş, bununla birlikte www.cookycream.com sitesi de hayata geçirilmiştir. Rahatlık ve kalitenin garantisi Mellow, dekorasyon konusunda farklı seçenekler sunar, mekanlara özellik katar.

ÜRÜNLER;

-PUFLAR & MİNDERLER

-ALTERNATİF MOBİLYALAR

-AKSESUARLAR

-PROMOSYON ÜRÜNLERİ

-DİĞER ÜRÜNLER


İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0212 428 74 00
Faks 0212 428 53 19
Email bilgi@mellow.com.tr
Resmi Web Sitesi www.mellow.com.tr
Adres Üniversite Mh. Hilal Sk. No:7 Avcılar
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri