Özkanlar Mobilya

  • Mobilya ve Dekorasyon
  • BARTIN

Hakkımızda

Firmamız 1962 yılında kurucumuz Hacı Hasan ÖZKAN tarafından İstanbul Nişantaşında döşemeci çırağı olarak işe başlamasıyla temelleri atılmış oldu;
Çok değil beş yıl süren çırak,kalfalık,ustalık yıllarından sonra 1967 yılında Bartında Şadırvan arkası mevkii 8m2 garajdan bozma bir dükkanla koltuk ve kanepe döşeme ve imalatına başlanmış oldu.Bu şekilde aktif ticaret yaşantısı başladı.
Doğru düzgün,sözünün arkasında,yaptığı ürünlerin arkasında duran,önce müşteri memnuniyeti diyen firmamız her gecen gün kendini yeniledi ve 1972 yılında 50 m2 dükkana geçildi.Hem imalat hem de parekende satış olarak hizmet vermeye başladık. 1984 yılında 250 m2 ırmak kenarı mevkii,65 m2 de Su terazsi karşısındaki iki dükkanla müşterilerine hizmet etmeye başlayan firmamız bir çok ilklere de imza atmıştır. Kampanya kavramını müşterilerine tanıtmış,peşinatsız-uzun vadeli-garantili- satış hizmeti anlamıyla müşterimiz,1 adet sandalye dahi alsa evine kadar teslim edilir diyerek Bartın merkez,kasaba ve köylerinde tanınmıştır.
Her geçen yıl kendini büyüten ve 1997 de aile şirketi haline gelen firmamız Çevre Yolunda kendi mağazamız olan üç katlı 1200m2 İSTİKBAL SHOOWROOMu açmış gerçekten ciddi bir anlamda bu atılımıyla da mobilya perakende hizmet sektöründe Bartın da bir ilke daha imza atmış; profesyonel mağazacılık anlayışını getirmiştir.
2009 yılına gelindiğinde ve şöyle bir geriye bakıldığında 8 m2 bir döşeme atölyesinden 3250 m2,beş mağazayla kapalı alanda İSTİKBAL-BELLONA-BOSCH gibi dünyaca ünlü markaları bünyesinde toplayarak satış yapmakta ve 750 m2 teşhir ve depolarımızla toplamda 4000 m2 de hizmet vermekteyiz.

Ürün Grupları
Bahçe Mobilyası
Bazalar & Başlıklar
Deco Aksesuar
Ev Tekstili
Halılar
Kanepeler
Koltuk Takımları
Panel Mobilya
Tv Koltukları
Yataklar

İletişim

Yetkili Onur KUSMAZ
GSM
Telefon 0378 228 70 09
Faks 0378 228 72 39
Email info@ozkanlarmobilya.com.tr
Resmi Web Sitesi www.ozkanlarmobilya.com.tr
Adres Kemerköprü Mah. Ahçeloğlu Sok. No:6
Şehir BARTIN

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri