Daxom Isı Cihazları San.ve Tic.ltd.şti.

  • Isıtma Soğutma ve Havalandırma
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Şirketimiz 2004 yılında Fahrettin Kerim Gökay Cad. Uzunçayır Yolu Sk. Damla Apt. No:4/1 Göztepe-İstanbul adresli yonetim binasında faaliyetlerine başlamıştır.

Mutlak Müşteri Memnuniyeti ve Müşteri Odaklı Yönetim felsefesiyle öncelikle satış sonrası hizmetlerimiz organize edilmiştir.

Türkiye çapında 7 coğrafi bölgede toplam 110 adet TSE hizmet yeterlilik belgeli yetkili servisimiz faaliyetlerine başlamıştır.

İGDAŞ, EGO, BALGAZ, BURSAGAZ, PALMET, İZGAZ, ESGAZ, AGDAŞ, GAZNET, ÇORUM GAZ,HVS şirketlerinden onay belgeleri alınarak ilk ürünümüzün pazara sunma süreci başlatılmıştır.

İlk ürünümüz olan DAXOM marka fanlı hermetik şofbenimiz 2005 Şubat ayında İSTANBUL, ANKARA, BURSA, ESKİŞEHİR, ERZURUM, KONYA, KAYSERİ, İZMİT, ADAPAZARI, ÇORUM, ESKİŞEHİR, BALIKESİR ve ÇORLU’da oluşturduğumuz bayiliklerimiz vasıtasıyla değerli müşterilerimizin beğenisine sunulmuştur.

MİSYONUMUZ
İnsana ve çevreye duyduğumuz sevgiden aldığımız güç ile güncel yaşamda proaktif ve ekonomik çözümler üreterek koşulsuz müşteri memnuniyetini bir yaşam biçimine dönüştürmek.Değerli müşterilerimizin duyabileceği ihtiyaçları birlikte belirleyip geniş dağıtım ağı ve satış sonrası hizmetlerimiz ile kalitenin sınırsızlığına yelken açmak ilkemizdir.

VİZYONUMUZ
Ailemizi oluşturan müşterilerimiz yetkili satıcılarımız ve yetkili servislerimizle takım ruhu oluturarak dayanışmak.Yaratıcı ve yenilikçi düşünce dağarcığında pratik çözümler üreterek yaşamı kolaylaştırmak.Dinamik ve özgüvenli ailemizden aldığımız güç ile profosyonelliğimizi birleştirip yeni yatırımlar yaparak ülkemize faydalı bir kurum olmak.Eğitime,çevreye,sanata ve topluma olan saygımızı eyleme geçirip sosyal fayda yaratmak.Yenilikleri ve teknolojiyi sürekli takip ederek ürün ve hizmet kalitemizi herzaman daha yukarılara taşımak.Herşeyin herzaman herşekilde ve herdaim ÖNCE İNSAN için olduğu bilincini tüm toplumla paylaşmak

ÜRÜNLERİMİZ;

-SU ISITICILARI

-ANKASTRE ÜRÜNLER

-ASPIRATÖRLER

-DAVLUMBAZLAR

-PİŞİRİCİLER

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0216 369 85 36
Faks 0216 385 95 45
Email aysegul@daxom.com
Resmi Web Sitesi www.daxom.com
Adres Fahrettin Kerim Gökay Cad. Uzun Çayır Yolu Sok. No:4/1 Kadıköy - Göztepe
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri