Makpas Büro Mak.san.tic.

  • Ofis ve Büro Mobilyaları
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Dokümantasyon sektörünün lider kuruluşlarından biri olan MAKPAŞ A.Ş 1986 yılında kurulmuş olup; Dot matrix, Siyah Beyaz & Renkli lazer yazıcılar, MFP (Çok Fonksiyonlu Ürünler) Faks, Fotokopi makineleri ve Pos/etiket yazıcıları ile ofis ihtiyaçlarınızı, dokümantasyon işlemlerinizi daha ekonomik, daha verimli ve yüksek kalitede devam ettirmenizi sağlayacak profesyonel çözüm önerilerini, teknolojilerinde kendi sınıfının en iyi imalatçıları olan üretici firmaları ile sunmaktadır.

23 yıldır “ÖNCE MÜŞTERİ” diyen MAKPAŞ A.Ş. satış ve satış sonrası verdiği Teknik servis hizmetleri ile Türkiye’de global servis organizasyonları olan firmalarla entegre çalışmaktadır. Doküman yönetimi yazılımı ve sistemlerinde büyük atılımları ve yüksek değişkenlik çözümleri sunulan hizmet ve ürün çeşitliliği açısından geldiğimiz önemli noktada ekonomik ve servis kalitesi yüksek bir çözüm üretmektedir.

Ana prensibi servis ve yedek parça hizmetini verebildiği en ekonomik makine ve ekipmanı sektöre sunmakta olan MAKPAŞ A.Ş, uzman satış kadrosu ve eğitimli servis personeli ile güveninizi boşa çıkarmamak için çalışmaktadır.

ÜRÜNLER;
Çok Fonksiyonlu Yazıcılar
Renkli Yazıcılar
Mono Yazıcılar
Nokta Vuruşlu Yazıcılar
Satır Yazıcılar
Fax
POS / Etiket

İletişim

Yetkili Fatma BALDA
GSM
Telefon 0212 251 63 10
Faks 0212 244 45 61
Email makpas@makpas.com.tr
Resmi Web Sitesi www.makpas.com.tr
Adres Kemeralti Caddesi No:34 - 34425 Karaköy
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri