Eurocity Rent A Car

  • Rent A Car
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Rent a car hizmeti, Türkiye ve özellikle İstanbul ilinde oldukça fazla sayıda verilmektedir. Rent a car hizmetini alırken herhangi bir sorunla karşılaşmamak için bu hizmeti kurumsal bir firmadan yapmanız, firmanın oto kiralama şartlarını iyi okuyup anlamanız gerekir. Eurocity Rent A Car, yaklaşık 15 yılını bu hizmete vermiş, medyada tanınan, kurumsal bir firmadır. Unutmayalım ki her araba kiralama firması güvenilir olmayabilir. Bir rent a car firmasından oto kiralamayı düşünüyorsanız, o firmanın kurumsal olmasına araçlarının son model, bakımlı, sigortalı olmasına dikkat etmelisiniz. Bir çok rent a car firması araçla ilgili bir sorun yaşamanıza kadar oldukça iyidir. Herhangi bir sorun yaşadığınızda sizinle ilgilenmez, rahatınız için rent a car hizmetini seçmeniz size dahada rahatsızlık verir. Bunun gibi durumları yaşamamanız için rent a car hizmetini güvenilir bir firmadan yani Eurocity Rent A Car'dan yapmalısınız.
Bu şartların önemli olanlarından bir kaç tanesini hatırlayacak olursak;
* Rent a Car firması araçlarının, karayolu trafik yasası uyarınca mecburi karayolları sorumluluk sigortası ile sigortalanmış olması gerekmektedir.
* Oto kiralama firması araçlarının, kiralama bedellerinin içlerinde, günlük tam kasko (CDF) primlerinin de olması gerekmektedir.
* Araç kiralama müşterisi, sigortanın geçerli olabilmesi için imzalamış olduğu kontratın kasko geçerlilik şartnamelerini okumalı ve yerine getirmelidir.

ARAÇLARIMIZ;

-AUDİ

-MERCEDES

-BMW

-PORSCHE

-RANGE ROVER

-VOLKSWAGEN

-FERRARİ

-RENAULT

-HYUNDAİ

-FORD

-KİA

-FIAT

-CİTROEN

İletişim

Yetkili Seçil AVCI
GSM
Telefon 0212 442 75 58
Faks
Email
Resmi Web Sitesi www.eurocityrentacar.com
Adres Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminali: Yeşilköy
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri