Uysal Otogaz

  • Otomotiv ve Yan Sanayi
  • EDİRNE

Hakkımızda

Lpg sektöründe, günden güne daha bilinçli ve daha bilgili bir toplum olma yolunda ilerliyoruz.
ben bu sektörde bilinçli müşterilerimize, araçları için gerekli ekipmanı en ileri teknoloji ve titiz bir işçilikle, araçlarına zarar vermeden, montaj ve montaj sonrası hizmetleri yenilikleri yakından takip edip uygulamalarda yardımcı olmayı; sektörün en iyisi ve daima bir numarası olmayı misyon edindim.

SERVİSİMİZ TSE VE MAKİNE MÜHENDİSLERİ ODASINDAN TAM YETKİLİDİR VE DENEYİMLİ KADROYA SAHİPTİR.

25 YILLIK MEKANİK 15 YIL MOTOR ELEKTRONİĞİ

13 YILLIK LPG MONTAJ TECRÜBESİ

HEPSİ BİR ARADA

Şaka kaldırmaz,ciddiyet isteyen ,teknik, Aynı zamanda çağdaş, çevreci Ucuz olması dolayısıyle cebimizin ekonomik dostudur.
LPG 'yi Diyabet hastalığına Benzetebiliriz.Şartlarını yerine getirdiğimizde iyi bir dost.İnsan ömrunu sağlıklı bir şekilde uzatır. Kurallara uymadan hareket edilirse komaya sokar,hasta eder yatağa düşürür.Hatta öldürür.Onun için dir ki LPG de Ehil ve yetkili TSE Almış firmalar tarafından uzman kişilerce yapmalıdır.Uzman ,Ehil kişiler tarafından yapılırsa LPG CEB'imizin dostu.Çevre dostu Ekonomik çağdaş tasaruflu bir yakıttır. Ehil olmayan Yetkisiz kaçak olarak bir yerlerde yapılan montajlar öldürücü olabilir.
LPG MONTAJI Araçlarda Farklı bir çekiş, Farklı performans göstermemeli.Benzinle nasıl gidiyorsa öyle gitmelidir. LPG nin Benzinle tek farkı yakıt tasarrufu olmalıdır. Doğru bir LPG Montajı Benzinli bir aracın konforundan farklı olmaz.
Yeni çıkan sıralı sistemler sadece son sistem benzinli raçlara monte edilir. Tamamen arabanın Fabrikasyon Proğramı üzerinde montaj yapılır. Mükemmel Verim gösterir. Benzinden tek farkı % 50 Tasarruflu olmasıdır. 100 YTL 'se 50YTL Tasarruf fevkalade ekonomi değilmi?

İletişim

Yetkili Ümit UYSAL
GSM 0535 679 33 64 - 0546 243 89 49
Telefon 0284 225 00 37
Faks 0284 225 10 19
Email
Resmi Web Sitesi www.uysalotogazedirne.com
Adres ESKİ SANAYİ SİTESİ 25.BLOK NO:8 MERKEZ
Şehir EDİRNE

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri