Hidroşen Lift

  • Hidrolik
  • KONYA

Hakkımızda

HİDRO ŞEN LİFT ; Hidrolik ve Teleskobik silindir imalat sektöründe faaliyet göstermektedir.Güvenilir kurum olma ilkesiyle hareket eden firmamız, bu ilkeyi kurum kültürü haline getirmek amacıyla üretim ve hizmet kalitesini en üst seviyede tutmaktadır.

Sahip olduğu istikrarlı büyüme ivmesi ve edindiği tecrübeyle bugünkü gücüne ulaşmıştır. Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için, imalat sektöründeki yeniliklere paralel olarak sürekli kendini yenileyen, teknolojik gelişmeleri yakından takip eden bir anlayış içinde çalışmalarımız sürdürüyoruz.Firmamız; pek çok firma, şahıs, kurum, kuruluş ve iş adamlarına hidrolik lift imalatıyla başarıyla hizmet vermektedir. Lift İmalat sektöründe yaptığımız işin öneminin bilincinde ve daha iyi yapmanın gayreti içindeyiz.Firmamız tarafından imalatını yaptığımız ürünlerimizi kısaca sayacak olursak;

İmalatımız; Teleskobik liftler, Hidrolik silindirler, Hidrolik aksamlar, kapak silindirleri ve diğer hidrolik ekipmanlardan oluşmaktadır.

İmalatımızda kaliteli malzeme kullanıyor, ürününüze usta işçiliğimizi de ekliyor, müşterilerimize sorunsuzca teslim ediyoruz.

İmalatını yaptığımız ürünlerimizin satışı sonrasında da müşterilerimizin yanında olmayı, müşteri memnuniyetinin devam etmesi için, kurulan sistemin aksamadan çalışmasını sağlamayı en önemli görevimiz olarak kabul ediyor ve bu düstur üzerine faaliyetimize devam ediyoruz.

Biz; imalatını ve satışını yaptığımız tüm ürünlerimize güveniyor, her türlü memnuniyet ve şikayetlerinizi bir armağan olarak kabul ediyoruz. Müşteri memnuniyeti ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile sektördeki imalatına devam eden firmamız, sizleri de müşterilerimizin arasında görmek arzusunda olduğumuzu belirtiyor, Saygılar sunuyoruz.

ÜRÜNLERİMİZ;

-BORULU TİP LİFT

-DÜZ TİP LİFT

-KÜREBAŞ TİP LİFT

-ALTTAN BOYNUZLU

-ÜSTTEN BOYNUZLU

-YANDAN SABİT TİP

-HYVA TİP LİFT

-HOOKLİFT

-HİDROLİK AKSAMLAR

-KAPAK SİLİNDİRLERİ

İletişim

Yetkili Ahmet ŞENKESEK
GSM 0532 355 37 16
Telefon 0332 342 03 85
Faks 0332 342 35 88
Email bilgi@hidrosenlift.com
Resmi Web Sitesi www.hidrosenlift.com
Adres Kostim Sanayi Sitesi Fevzi Çakmak Mah. Hüdai Cad. 10577 Sokak No: 17
Şehir KONYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri