Batı Lastik

  • Lastik Sanayi
  • İZMİR

Hakkımızda

32 Yılı aşan süredir lastik sektöründe çalışan şirketimiz kuruluş tarihinden bu yana Türkiye’de üretim yapan tüm markaların satış temsilciliğini yapmıştır.




Bugün ise MICHELIN marka lastikleri başta olmak üzere yine birçok markanın temsilciliği ve bölge dağıtıcılığını yapmaktadır.





MICHELIN lastiklerinin bütün gruplarını (binek,performans,4x4,ticari kamyonet,hafif kamyon,kamyon,otobüs,forklift,beko loder,çok maksatlı iş makinaları ve zirai traktör lastikleri)’ dir.





Yine MICHELIN markasının bir ürünü olan KLEBER lastikleri bölge dağıtıcılığı (Manisa,Aydın,Uşak,Kütahya,Muğla ve Balıkesir) KLEBER lastiklerinin grubu ise:Binek,performans,ticari kamyonet ve zirai traktör lastikleri dir.




Dünyanın yedinci büyük üreticisi olan Japon YOKOHAMA lastiklerinin İzmir bölgesi yetkili satıcılığı ürün grubu ise:Binek,performans,4x4,ticari kamyonet,kamyon ve otobüs lastikleridir.





Ayrıca Güney Kore de üretilen ve Türkiye’de de en çok tercih edilen ithal markası KUMHO lastikleri’nin İzmir satıcılığını yapmaktayız.KUMHO lastiklerini grupları ise:Binek,performans,4x4,ticari kamyonet,kamyon ve otobüstür.





Çok özel ihtisas alanımız olan Endüstriyel forklift lastiklerinde ise dünyanın en önemli üreticisi olan SOLIDEAL lastiklerinin İzmir ve Ege bölge bayiliğini yapmaktayız.SOLIDEAL (Belçika) ve üretim yeri Srilanka’dır. ürün grupları:siyah havalı ve gri havalı (iz bırakmıyan) forklift lastikleri,siyah ve gri dolgu forklift lastikleri,(Çemberli,sekmanlı,sekmansız,

çok maksatlı küçük iş makinası,havalı,dolgu,beko loder,büyük iş makinası lastikleri) olmak üzere satış ve servis hizmetleri vermekteyiz.





GOODYEAR ve FULDA lastikleri ürün grupları (binek,performans,4x4,ticarikamyonet) lastikleridir.





CONTINENTAL lastikleri ürün grupları (binek,performans,4x4,ticari kamyonet,kamyon,otobüs ve forklift) lastikleridir.



İş makinası,beko loder ve forklift lastiklerinde Ege ve İzmirde tek olan yerinde yani;Fabrikanızda,işletmenizde,şantiyenizde de sökme takma hizmeti vermekteyiz.




Yine Ege ve İzmir’de tek olan yerinde dolgu forklift lastiği sökme-takma hizmeti ile




Batı Lastik lastik sektöründe BU BİZİM İŞİMİZ diyor…




Yerinde servis hizmetimiz bütün ürün gruplarında hizmet vermektedir.Böylece binek oto lastiklerinden en büyük iş makinasına kadar müşterilerimiz bu hizmetimizden faydalanabilmektedir.





Yukarıda markalarımız ve faaliyetlerimizi sunarken bütün bunları deneyimli satış-servis personelimiz ve Avrupa’nın en gelişmiş servis makinaları ile yapmaktayız.





Siz müşterilerimize kusursuz hizmet ve en uygun ekonomik fiyat ve satış koşullarını veren anlayışı Batı Lastik A.Ş felsefesidir.O yüzdendir ki;Batı Lastik A.Ş BU BİZİM İŞİMİZ sloganı ilkesidir.

İletişim

Yetkili Erol KAYGISIZ
GSM 0555 673 36 50
Telefon 0232 458 88 88
Faks 0232 457 09 14
Email info@batilastik.com
Resmi Web Sitesi www.batilastik.com.tr
Adres MERKEZ - Gaziler Cad. 369/n Batı İş Merkezi Yenişehir
BORNOVA ŞUBE - 3.Sanayi Keresteciler Sitesi 422 Sk. No:1 Koçtaş Karşısı
ÇİĞLİ ŞUBE - 10021 Sokak No:7 Küçükparseller Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Çiğli
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri