Emir Yapı Pvc Kapı Ve Pencere Sis.

  • Alüminyum ve Pvc Pen
  • YALOVA

Hakkımızda

Firmamız 2002 yılından itibaren Yalova ve çevresinde alüminyum korkuluk sistemlerinin uygulanması konusunda faaliyet göstermektedir. Alüminyum korkuluk sistemleri yanısıra pvc pencere, kapı sistemleri konusunda 12 yıllık teknik bilgi ve deneyime sahip olan firmamız kaliteyi bir yaşam felsefesi olarak benimsemiştir. Uyguladığımız alüminyumda dünya normlarında birinci sınıf olarak nitelendirilen malzemeleri kullanıp, her türlü çözüm ortaklığını da üstlenmekteyiz. Amacımız mekanlarınızı birlikte tasarlarken koşulsuz müşteri memnuniyeti ve üstün hizmet kalitemizi sizlerin beğenisine sunabilmektir.

Misyonumuz
Küpeşte , korkuluk, pvc pencere ve kapı sistemleri sektöründe yenilikleri takip edip müşterisine en iyi kalite ve hizmeti sunan; müşteri memnuniyetini maksimum düzeyde tutmaya çalışan bir firma olmaktır.

Vizyonumuz
Küpeşte, korkuluk işlerinde servis, işçilik ve malzeme kalitesi olarak Emir Yapı Küpeşte Sistemlerinin isminin, bir marka gibi gibi aranılan ve anılan bir isim olmasını sağlamaktır. Bu işler yaptırılmak istendiğinde akla ilk gelen isimlerden biri olmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ;

-PVC PENCERE

-KÜPEŞTE SİSTEMLERİ

-PANJUR SİSTEMLERİ

-CAM BALKON SİSTEMLERİ

-SİNEKLİK SİSTEMLERİ

İletişim

Yetkili Özer HİÇYILMAZ
GSM 0535 506 79 56
Telefon 0226 812 88 64
Faks 0226 812 88 64
Email iletisim@emir-yapi.com
Resmi Web Sitesi www.emir-yapi.com
Adres İsmet Paşa Mah. Millist Teğmen Rasim Koçal Cad. No:15-B
Şehir YALOVA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri