Macsis Elektronik Güvenlik Sistemleri

  • Güvenlik Sistemleri
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Çağdaş, etkili, yararlı , prestijli projelerde kaliteli-sorunsuz sistemler kuran MACSİS günümüzün teknolojisini daima yakından izler. Farklı marka ve firmaların eğitim, tanıtım, seminer ve konferans gibi organizasyonlarında yer alarak teknik kadrosunu güncel bilgilerle donatır, tek bir markaya bağımlı kalmaksızın hizmet verir.

Macsis Güvenlik Sistemleri 1992 yılından bu güne işinde uzman kadrosu ile Cctv ( kapalı devre kamera sistemi ) , görüntü aktarım , hırsız alarm , yangın alarm , görüntülü görüntüsüz kapı telefon sistemleri , seslendirme , çevre koruma , kartlı geçiş ve turnike sistemleri konusunda istenen bütün hizmetleri keşif , proje , satış , montaj ve bakım-onarım olarak vermektedir. Kullandığımız ürünler ağırlıklı olarak Japonya menşeilidir. Diğer ürünler ise Amerika , Kanada ve İngiltere ` den ithal edilmektedir. Küçük işyerleri-Ofisler, küçük ev yada Villalar, Küçük yada Büyük ölçekteki İşyerleri-Fabrikalar, Okullar, Hastaneler, Oteller, Tren İstasyonları, Metrolar, Hava Alanları, Karakollar, Askeri Tesisler vs. ELEKTRONİK GÜVENLİK SİSTEMLERİNE ihtiyaç duyan tüm mekanlara gerekli ihtiyaca uygun sistemleri kurmaktayız.


MACSİS ELEKTRONİK GÜVENLİK SİSTEMLERİ LTD. ŞTİ. ticari faaliyetine başladığı 1992 yılında devreye aldığı ilk sistemin, sonra yaptığı tüm sistemlerin ve bu gün yapılmış olan en son sistemlerimizin tamamına teknik destek verebilmemizin gururunu taşıyoruz. Bu güvenle vede kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz.

Ekonomik kaygılarla çabuk çöken, çalışma ömrü az ve verimsiz sistemler kurmuyoruz. Müşterilerimizi kaliteli uzun ömürlü cihazlarla fiyat-kalite dengesini gözeterek uzun vade de çalışabilecek sistemleri satın alarak kurmaya yönlendiriyoruz. Kalite ucuza alınmaz, ancak en pahalısı en kalitelisidir de demiyoruz. Teknik özellikler ve müşteri taleplerini göz önünde bulundurarak belirli kriterlere dikkat ederek malzeme seçimi yapıyoruz. Bu kriterler sayesinde 1992 yılından bu yana henüz hiçbir sistemimiz tamamen çökmemiş yada atıl hale gelmemiştir. Bu sayede müşteri memnuniyetimiz en üst seviyeye çıkarken, firma gider maliyetimiz en düşük seviyede kalmaktadır.

Ana başlıklarla hizmet alanlarımız;

KAPALI DEVRE KAMERA SİSTEMLERİ - CCTV
HIRSIZ ALARM ALGILAMA VE İHBAR SİSTEMLERİ
YANGIN ALARM ALGILAMA VE İHBAR SİSTEMLERİ
INTERCOM - VIDEO INTERCOM SİSTEMLERİ
VEZNE KONUŞMA SİSTEMLERİ
ACCESS - KARTLI GEÇİŞ KONTROL SİSTEMLERİ
ÇEVRE KORUMA SİSTEMLERİ
GENEL MÜZİK YAYIN SES VE ANONS SİSTEMLERİ
PROJE SATIŞ MONTAJ VE BAKIM ONARIM HİZMETLERİ

İletişim

Yetkili Ülkü ÜNAL
GSM
Telefon 0212 227 07 10
Faks 0212 227 27 21
Email guvenlik@macsis.com.tr
Resmi Web Sitesi www.macsis.com.tr
Adres SERENCEBEY YOKUŞU HASIRCI VELİ SK. DENİZ APT. NO:11/1 BEŞİKTAŞ
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri