Dijitek

  • Danışmanlık
  • SİVAS

Hakkımızda

Dijitek, 1992 yılında kuruldu. 2000’li yıllara kadar faaliyetini grup şirketler olarak yazılım, eğitim, donanım ve destek hizmetleri alanında yürüttü. 2000 yılından itibaren bilişim sektöründeki faaliyetini kamuya yönelterek sürdürmektedir.

1990’ların sonu ve 2000’li yılların başı, Türkiye’nin AB üyeliği takviminde uyum süreci açısından önemli dönemlerdir. İçinde bulunduğumuz on yılda, Türkiye başta mali mevzuatı olmak üzere birçok iç hukuk değişikliklerini bu kapsamda yapmış ve uygulama devam etmektedir: ihale, mali kontrol, ceza, medeni kanun vb.

Değişikliklerin Dijitek’in faaliyet alanını oluşturan ihale, mali yönetim ve kontrol mevzuatı en köklü değişimlere uğramış, tamamı AB müktesebatına uygun olarak yeniden yazılmıştır.

İhale, mali yönetim ve kontrol mevzuatındaki bu değişiklikler, ikincil mevzuat çalışmalarıyla daha da takip edilmesi ve yorumlanması güç bir hale getirmiştir. Uygulayıcılar, düzenleyici ve denetleyiciler ile diğer taraflar açısından günlük olarak takibi gerektiren bu mevzuatın uygulanmasında her türlü hata ayrı bir uyuşmazlık konusunu da gündeme getirmektedir. Hata, bilgisizlik, yorumlama ve anlamada zafiyet, kasıt ve maddi hatadan kaynaklanabilirken, sonuçta kamu hizmeti aksamakta ve taraflar idari, hukuki ve cezai yaptırımlara çarptırılmaktadır.

Dijitek, ihale, mali yönetim ve kontrol mevzuatının uygulanmasında karşılaşılan güçlükleri sıfıra indirmek amacıyla faaliyet alanını 2000’lerden sonra yeniden tanımlamış ve belirlemiştir.

İhale, mali yönetim ve mali kontrol mevzuatının uygulanmasını gerçekleştirmek ve kolaylaştırmak üzere bilgisayar yazılımları geliştirmektedir.

Sayıları 1000’leri geçen Dijitek kullanıcıları ilgili mevzuatı pratik, hızlı, sıfır hata ve zamanında uygulayarak bir avantaj elde etmektedir.

Dijitek 7 coğrafi bölgedeki örgütlenmesiyle belde, ilçe ve il düzeyinde tüm ülke genelinde hizmetlerini sürdürmektedir.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon
Faks
Email
Resmi Web Sitesi www.dijitek.com
Adres Atatürk cad. Afyon sok. Çarapçı apt. altı 3-E
Şehir SİVAS

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri