Özel Yalova Hastanesi

  • Sağlık Hizmetleri Ve Ürünleri
  • YALOVA

Hakkımızda

Uzmanlar Özel Yalova Hastanesi; “Uzmanlar Polikliniği” olarak 1999 yılında hizmet vermeye başlamış olup, 21.06.2006 tarihinde hastane statüsüne geçerek, Yalova'nın ilk ve tek özel hastanesi olması itibari ile bulunduğu bölgede lider konumla olan bir hastanedir. Hastanemiz, ihtiyaç duyulan her türlü sağlık hizmetini entegre biçimde sunmayı amaç edinmiştir. İnsan odaklı hizmet anlayışı ile güvenilir, bilimsel, etik değerlere bağlı, yenilikçi sağlık merkezi olmayı ilke edinerek, farklı servisleri ve poliklinikleri ile tam teşekküllü bir sağlık merkezi olan hastanemiz, profesyonel ve dinamik personeli ile hastalara ve hasta yakınlarına adil bir yaklaşımla hizmet vermektedir.

2 ameliyathane ve 1 doğumhane ile hizmet veren hastanemiz; operasyonlarda kullanılan tüm temizlik malzemelerinden, genel donanıma kadar her parça anti-statik ve anti-bakteriyel malzemelerden seçilmiştir. Tüm müdahale ortamlarının havası, 24 saat devrede olan "partiküler sterilizasyon" sistemiyle arındırılmaktadır. Tüm teknik malzemeler özenle seçilerek, özel işlem gerektiren operasyonlar için cihazlar, kalite araştırmaları yapılarak temin edilmektedir. Zengin cihaz parkuru ve tecrübeli personeli ile ameliyathane ve doğumhane bölümü, operasyonun başarıyla yapılmasını sağlayacak alt yapıya sahiptir.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı ve Fizyoterapistler ile hastaları en üst fonksiyonel seviyeye ulaştırmak için hizmet veren Fizik Tedavi Ünitesi; hastaların fiziki muayene sonrası mekanik veya elektronik aletler, sıcak-soğuk, ışık, elektrik ve ses dalgaları kullanımı ile yapılan tedaviler, egzersizler, rehabilitasyon uygulamaları, masaj ve manipülasyonlar yardımı ile verilen tedavileri kapsar. Hizmetin temelinde hastalarımızın hareket potansiyellerinin artırılması, ağrılarının giderilmesi, maksimum hareket kabiliyetlerinin kazandırılması için modern rehabilitasyon teknikleri uygulanmaktadır.

Fako yöntemi ile katarakt ameliyatlarının gerçekleştirildiği Göz Ünitesi; deneyimli uzman kadrosu tarafından, her yaş grubu hastaların teşhis ve tanı yöntemleri gelişmiş cihazlarla konulmaktadır. Poliklinik muayenelerinde; biyomikroskopi, göz tansiyonu ölçümü, retina muayenesi, görme muayenesi rutin her hastaya uygulanmaktadır.

Bireyleri kalp damar hastalıklarından korumak, hastalık ortaya çıkmış ise durdurmak ve tedavi etmek amaçlı hizmet veren Kardiyoloji ünitesinde, hergün verilen poliklinik hizmetinin yanı sıra Elektrokardiyografi (EKG), Ekokardiyografi-Doppler, Eforlu EKG, Ritm Holter, ve Tansiyon Holter gibi teşhise yönelik incelemeler yapılmaktadır.

"Güzellik Uzmanlık Gerektirir" sloganıyla hizmet veren Estetik ve Güzellik Merkezi'nde; Lazer Epilasyon, LPG, Karboksiterapi, Mezoterapi, Botox, Mezolift, Peeling, Cilt Bakımı, Leke tedavisi hizmetleri verilmektedir.

Mikrobiyoloji, Biyokimya, Patoloji laboratuarımızda çalışılan testler sürekli yenilenen ve cihazlarla, çeşitli kontrol merkezlerinin denetiminde mümkün olan en kısa zamanda sonuçlanmaktadır. En güvenilir yöntemlerle olası en kısa zamanda hastalarımıza hizmet verilmektedir. Laboratuarımızda çalışılamayan testler anlaşmalı olduğumuz Laboratuarlarda çalışılmaktadır.

2 yataklı Genel Yoğun Bakım, 1 yataklı Koroner Yoğun Bakım, 2 küvez ve 1 trasnport küzevle Yeni doğan yoğun bakım ünitelerimiz; kritik hastalara sağladığı yaşamsal destek fonksiyonu ile hastanemizin en önemli üniteleri arasında yer almaktadır. Kritik hastalara optimal desteğin sağlandığı yoğun bakım ünitemizde, kritik acil vakalara anında etkili bir şekilde müdahale edilebilmektedir. Yoğun bakım ünitelerimiz en ileri tıp teknolojilerinin kullanıldığı ekipmanla donatılmıştır. Modern monitörler, ventilatörler (suni solunum cihazı) perfüzatörler, infüzyon pompaları, beslenme pompaları, portabl röntgen cihazı, portabl ventilatör, cihazı bulunmaktadır. Ünitemizde merkezi sistem oksijen, vakum, medikal basınçlı hava mevcuttur. Odaların havalarının sterilizasyonu "hepa-filtre" sistemi ile yapılmaktadır. Yoğun bakım ünitemiz 24 saat boyunca tecrübeli personeli ile hastalarının hizmetindedir. Hastalar birebir yoğun bakım hemşiresi takibinde olup tedavileri tamamlanmaktadır.

15 branşta 33 kişilik hekimle hizmet veren hastanemiz, 7 gün 24 saat Acil Servis, Ambulans, Laboratuar hizmetleri ile hastalarının hizmetindedir.

Uzmanlar Özel Yalova Hastanesi...

Konumlandığı bölgenin sağlık ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılamak ve uzman ekibiyle öncü uygulamalara imza atmak için çalışan bir hastane...

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0226 811 22 44
Faks
Email info@ozelyalovahastanesi.com
Resmi Web Sitesi www.ozelyalovahastanesi.com
Adres Fevzi Çakmak Mh. Şehit Ömer Faydalı Cd. Fırın Sk. No:33
Şehir YALOVA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri