Sultan Otel

  • Otel Pansiyon ve Clubler
  • SİVAS

Hakkımızda

Otelimiz şehir merkezinde olup, havaalanına 20 km, tren garına 2 km, otogara 3 km mesafededir. Odalarımızın her mekanı özel tarzda dekore edilmiş 3 suit, 24 double ve tween bed olup, otelimiz toplam 27 oda 57 kişi kapasitelidir.



Otelimizde oda kahvaltı, yarım pansiyon, tam pansiyon hizmet verilmektedir.



Odalarımız merkezi ısıtma, özel dokuma halı kaplı, direk telefon, minibar, elektronik güvenlik kasası, hızlı iletişim internet bağlantısı (Wireless), uydu tv, gerekli doküman dosyası vb. mevcuttur.



Kahvaltı salonumuz corian malzeme ile kaplanmış hijyenik bir ortamda iştah açıcı açık büfe yöresel unlu mamüller ve damağınıza bir tat gözünüze bir zevk verecektir. Sabah kahvaltısını Lcd tv ile günün haberlerini izlerken, günlük gazetelerinizi okuyup güne dünyadan haberler ile başlayabilirsiniz. Ayrıca kahvaltı salonumuz toplantı salonu olarak 35 kişiye hizmet vermektedir.



Teras Restaurantda her gün faklı müzik gruplarımızı dinleyerek her çeşit alkollü, alkolsüz içecekler ve kokteyl çeşitleri ile günün yorgunluğunu atabilirsiniz. Ayrıca toplantı salonu olarak 80 kişiye hizmet verilmektedir.



Otel bünyesinde giysileriniz için kuru temizleme yıkama ve ütüleme servisimiz bulunmaktadır.



Lobimiz müzik yayınlı ve tüm içecek servisiyle gün boyu hizmetinizdedir.



Özel günler, gala geceleri, cafe break ve tüm organizasyonlarınız da 80 kişilik kapasitesiyle restaurantımız gece gündüz hizmet vermektedir.



Otel önü otopark ve kapalı otoparkımız mevcuttur.



Her katta yangın merdiveni çıkışları mevcuttur.



Otel genelinde jeneratör vardır.



Otelimizin her odasında hızlı iletişim (Wireless) internet bağlantısı bulunmaktadır.

Odalarımızdan 3'ü suit olup 24 odamız double ve tween bed şeklindedir.

Oda kahvaltı, yarım pansiyon, tam pansiyon, ala carte olarak hizmet verilmektedir. Oda servisi, yıkama, ütü, kuru temizleme hizmeti verilmektedir. Odalarımız merkezi ısıtma ,özel dokuma halı kaplı, direk telefon, minibar, elektronik kasa, bilgisayar hızlı iletişim internet bağlantısı, uydu tv, gerekli doküman dosyası vb. mevcuttur.

Odalarda ihtiyaç duyulan her türlü aksesuar bulunmaktadır. (terlik, ayakkabı çekeceği, ayakkabı silme bezi, kulak temizleme çubuğu, kibrit, dikiş seti.)

Banyomuzda küvet, wc, havalandırma, direk telefon, saç kurutma makinesi sabun şampuan vb. bulunmaktadır.

Otelimizin her odasında hızlı iletişim (Wireless) internet bağlantısı bulunmaktadır.

Kahvaltı salonumuz corian malzeme ile kaplanmış hijyenik bir ortamda iştah açıcı açık büfe yöresel unlu mamüller ve damağınıza bir tat gözünüze bir zevk verecektir.



Sabah kahvaltısını lcd tv ile günün haberlerini izlerken, günlük gazetelerinizi okuyup güne dünyadan haberler ile başlayabilirsiniz.



Ayrıca kahvaltı salonumuz toplantı salonu olarak 35 kişiye (Projeksiyon Cihazı, Barkovizyon) hizmet vermektedir.

Otelimizin 7, katında bulunan Teras restaurant, Öğle ve Akşam yemek servisi ile hizmet vermektedir . Sivas’ın gündüz ve gece ayrı güzellikleri ile muhteşem bir manzara keyfi izlerken , Sivas mutfağının ev usulü pişirilen eşsiz yemeklerinin, Izgaralarının , Her gün değişen Sıcak ve Soğuk Mezelerinin, Böreklerinin , Tatlılarının tadına doyamayacaksınız.



Yoğun geçen günün yorgunluğunu , faklı müzik gruplarının canlı müzik eşliğinde, her çeşit yiyecek ve içeceği tadarak yorgunluğunuzu atabilirsiniz.



80 kişilik kapasitesi ile iş ve dostlarınızla yapacağınız toplantılarda ev sahipliğini üstlenmeye hazırız.



İlkemiz huzurlu sıcak konforlu atmosfer , kaliteli servis mükemmel damak tadı ile unutulmazı kılıyoruz .
OTELİMİZ ve TERAS RESTAURANTIMIZ, ALIŞKANLIKLARINIZIN MEKANI OLACAK.

İletişim

Yetkili Ayşegül ÇAĞLAKPINAR
GSM
Telefon 0346 221 29 86
Faks 0346 225 21 00
Email info@sultanotel.com.tr
Resmi Web Sitesi www.sultanotel.com.tr
Adres Eski Belediye Sok. No:18 58030
Şehir SİVAS

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri