Bh Huzur İnşaat

  • İnşaat Sanayi ve Malzemeleri
  • SAKARYA

Hakkımızda

BH - Huzur İnşaat Turizm Nakliye Tic. ve San. Ltd. Şti olarak; İnşaat-Taahhüt-Yapı Kimyasalları-İzalosyon ve İnşaat Malzemeleri Isı-Su-Ses İzolasyonu- Alçıpan ve Montalama İşleri olarak özgün hizmet anlayışıyla müşterilerimizin ihtiyaçlarına birebir cevap veren, etkin çözümleriyle her türlü projelendirme ve inşaat sektörünün her dalında faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Ayrıca Belpaş Beton başta olmak üzere çeşitli firmalarla beton nakliyesi, alım-satım işleri de faaliyet alanlarımız arasında yer almaktadır. Bugüne kadar kaliteli mal ve kaliteli hizmet anlayışından ödün vermeden; tamamlanmış ve devam etmekte olan projelerimizde yakaladığımız başarılarla siz değerli müşterilerimize yeni teknolojiyle sağladığımız çağdaş yaşamı ve konforu sunmaya devam edeceğiz.

Her zaman kalite ve müşteri memnuniyetini birincil ilke edinmiş firmamız; Gelişen teknoloji ve hizmet anlayışını devamlı güncel tutarak yoluna devam etmektedir.

Her geçen gün tecrübe ve hizmet anlayışımızı geliştirerek, günümüz iş çalışmalarında müşterilerimizin tercihlerini belirlemesinde en çok ön plana çıkan ihtiyaçları kalite ve güven duygusunu üst seviyelere çıkararak, müşterilerimizin bizden beklentilerine cevap verebilmek için yerinde sayan bir hizmet anlayışını reddediyoruz.

Kalite ve güvenin ancak gelişme ve doğruluk üzerinde yükseleceğine inanıyoruz.

Bu düşünceyi vizyon edinmiş, BH - Huzur İnşaat her zaman yanınızda olmaya devam edecektir.

Başlıca hizmetlerimiz;

-ALÇIPAN

-BELPAŞ BETON

-İNŞAAT MALZEMELERİ

-İNŞAAT

-İZOLASYON

-MANTOLAMA

-TAAHHÜT

-YAPI KİMYASALLARI

-ÇELİK BAHÇE DUVAR KALIP

-OSMANLI DESEN BAHÇE DUVARI

İletişim

Yetkili
GSM 0532 285 08 00 - 0532 461 02 39
Telefon 0264 281 50 61
Faks 0264 281 53 61
Email bhhuzurinsaat@bhhuzurinsaat.com
Resmi Web Sitesi www.bhhuzurinsaat.com
Adres Semerciler mah. yörük sok. No:6 ADAPAZARI
Şehir SAKARYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri